2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044577 بازدید | 684400 پست
اون خانم منشی نه اون که اصلا حرف نمیزنه. بزور یه اره یا نه میگفت ما رفتیم داخل جنین شناس داخل اتاق ...

نمیدونم عزیزم والا انگار بیشتر بچه ها مث من موفق به رویت جنین شناس نشدن اصلا...انگار اون روز شانس با شما یار بود😊

فقط خداروشکر که اون روزا گذشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من چیکار کنم تازه فهمیدم بدون سونوعه 😭😭

برا من و خیلیایی که تو رویان انتقال دادیم و مثبت شدیم با عمق رحم انتقال دادن...اونا انقدر تجربه دارن که میدونن دارن چیکار میکنن نگران نباش...

من دوبار اولی که تو شهرستان انتقال دادم با سونو بود مگه مثبت شدم؟نه

دوستان کسی هست که بیمار دکتر زرنانی باشه ؟  لیست آزمایشاتی رو که مینویسه میخواستم  ...

سلام عزیزم

فردا حتما برات میفرستم

دکتر زرنانی برای یکی از بچه ها خیلی محدود نوشته بود و نظرش اینه نیاز به ازمایشات کامل نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزیزم داروهای تحریک تخمدان همشون یخچالی اند. و گونال هم فکر نکنم پیدا کنی اینجا بچه ها از زمستون ...

ممنون عزیزم ولی بدون تجویز پزشک نمیدن دکترای مرکز هم میگن از همون داروخانه پایین مرکز داروهارو بگیرم چون با هم کار میکنن 😏

نیلو جان اشک توی چشمام جمع شد کاش اینجور باشه. والله باز جو گرفتم دیروز توی گوگل سرچ کردم یکی گفته ب ...

من بعد مثبت شدن آزم هر پنج یا ۶ روز شبا کارم شده بود تب و لرز...انشاالله برا شمام از نشونه های بارداریه

بچه ها میشه کمکم کنید من امروز به حساب آخرین پریودم 5 هفته و 3 روزم رفتم دکتر جنین رویت نشد فقط ساک ...

من هم توی هفته پنجم رفتم سونو فقط تونست ساک و ببینه که توی رحم هست یا نه که خداروشکر بودن دو هفته بعد رفتم قلبشونم میزد...نگران نباش هنوز خیلی زوده

سلام مامان های آینده و سخت کوش 

من ۳۷سالم هست و تا پارسال بچه نمیخواستم.

یکسال اقدام کردم و دوبار هم آی یو آی منفی که آخریش با دکتر اشرف معینی بود.

بعد سال دیگه رفتم زیرنظر دکتر طاهری پناه و گفت وقت خودتو با آی یو آی دیگه تلف نکن.یه راست برو برای آی وی اف.

خودم رحمم طبیعیه و اندومتر منظم و تنبلی خفیف دارم یعنی همون پلی کیستیک.

دکتر طاهری پناه گفت تو خوبی مشکلی نداری .مشکل از همسرمه که اسپرم ضعیف داره هم مرفو و هم تحرک.

خلاصه که امروز روز سوم پریودم بود و رفتم برای یه آمپول elonva نوشت بهمراه روزی یکعدد سینال اف۱۰۰.

و گفت پنج روز دیگه برم برای سونو.

خواستم سوال کنم آیا دکتر طاهری پناه میشناسید؟

چون هزینه هاشون نسبت به مثلا دکتر اشرف معینی خیلی بالاست .

همسرم امروز رفته بود هر دوتا بیمارستان این دوتا خانم دکتر پرسیده بود.دکتر معینی روی هم ۸‌.۵درمیاد و دکتر طاهری پناه بین ۱۴ تا ۱۶!!!تازه بدون تعیین جنسیت.

عزیزم چند تا از دوستان تو همین تاپیک طبیعی زایمان کردن. منم میخوام اگه خدا بخواد و مشکلی نباشه طبیعی ...

طبیعی باشه عالیه

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
من بعد مثبت شدن آزم هر پنج یا ۶ روز شبا کارم شده بود تب و لرز...انشاالله برا شمام از نشونه های باردا ...

انشالله عزیزم ممنونم. خدا نی نیتو برات حفظ کنه و سلامت بغلش کنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤