2777
2789
عنوان

دیگه تصمیم گرفتم دکتر زنان نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 54 پست
چه ربطی به پول داره لابیای بزرگ باعث تشدید عفونت میشه ای بابا

منم دارم میگم اگه انقدر بزرگ بود که باعث این مشکل ها بشه اول از همه خود استارتر دنبال دکتر برای عمل بود

چون خود طرف متوجه هست که اندازه لابیاش عادیه یا خیلی بزرگه

برای چاپیدن میگه دیگه وگرنه چرا باید وسط معاینه همچین چیزی به بیمار بگه چیزی که اصلا اهمیتی نداره رب ...

همون میگم عصابم خورد شد 

خودم کلی معذب بودم قبلش دیگه بعدش حالم بدترشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل اینه که بری دکتر گوش و حلق و بینی و دکتر بگه چه دماغ گنده ای داری و بیا عمل کنبدت نمیاد؟عمل زیبا ...

دقیقا

مثل یه سری ارایشگرای بیشعور که  طرف برا ابروهاش رفته بود اینم گیر داده بود بیا کراتین کن موهات فلانه و هزارتا عیب گذاشت روش تا پول بره تو جیب خودش

چه ربطی به پول داره لابیای بزرگ باعث تشدید عفونت میشه ای بابا

کی گفته اینو؟همش بخاطر پوله 

بعدکه گفتم اگه واقعا باعث عفونت میشه بیام برای عمل 

گفت نه کمی تاثیرداره 

بعید میدونم اخه این عملا تازه اومده پس قبلا چیکارمیکردن همش بخاطر پوله

چون علم به مرور زمان پیشرفت میکنه 

ولی خب تصمیم با خودتونه به دکتر بگین به حریم خصوصی من احترام بزار 

کاربر قدیمی
دقیقامثل یه سری ارایشگرای بیشعور که طرف برا ابروهاش رفته بود اینم گیر داده بود بیا کراتین کن موهات ...

من فهمیدم بخاطر پوله 

اخه چند ماه پیشم رفته بودم اونموقع چرا نگفتن بهم 

لیزر میرم اونجا بهم میگفت 

من فهمیدم بخاطر پوله اخه چند ماه پیشم رفته بودم اونموقع چرا نگفتن بهم لیزر میرم اونجا بهم میگفت

اره دیگه

شما بری لیزر هیچوقت نمیشنوی اوپراتور بگه برو لابیا پلاستی

دکتری اینو میگه که نونش تو اینکاره

کی گفته نداره.هم باعث تشدید عفونت میشه هم می‌تونه رابطه رو دردناک کنه هم موقع راه رفتن اذیت کنه خیلی ...

من هیچکدوم این علائم ندارم اگه اینجوری بود که خودم میرفتم 

این یه عمل زیبایی ربطی به سلامتی نداره

چرا گلم داره دقیقا ارتباط مستقیم با سلامتی داره و هم عفونت بیشتر میگیری هم موقع رابطه جنسی اذیت میشی به ترگاسم نمیرسی و.... همه چیز زیبایی نیست که

اگر خودشون انجام میدن بخاطر پوله 

اگر انجام نمیدن لازم نکرده نظر بدن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم رفتم معاینه گفت این لابیا چیه 

بیا عمل کن

گفتم همینجوری که هستم دوست دارم 

بعد این دکتر خنگ بجای عکس رنگی توی نسخه نوشته بود سونو واژینال

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

دکتر زنان هم شده مثل ارایشگاه

خدا به داد برسه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!