2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044711 بازدید | 684405 پست
[QUOTE=190679044]سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟  منم قبلا عمق رحم گرفته بودن من نمیدونستم کامل ریلکس ...

برا بعضیارو بچه ها میگفتن تو بیهوشی اندازه گرفتن. این خیلی خوبه. ولی برا منو همون موقع که میخواست سیکل انتقالو شروع کنه گف بذار عمق رحم رو هم اندازه بگیریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلاتومشهدکه مرکزدولتی بود انتقال اولم اون زمان عمق رحم گرفتن برام8بودش. ولی اینبار اصلانگرفتن به ...

میدونین چند باشه خوبه؟ برا من 7/5 بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فعلا توفریزر بوده گذاشته گرم شه تویه قابلمه‌گذاشتم که اندازه خود قلم هست خوبه؟ یجا تو نت خوندم اب و ...

آره عزیزم خوبه، من اینو نخوندم، فکر می کنم حیفه اینکارو کنیم اصلش همین مواد مغذی هست که تو استخوانشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها من ماه رمضانی خییییییییلی شکمم جلو اومده اونم واقعاااا نافرم. فک کن زیر ناف تو محدوده ی یه کف دست بسته قلمبه شده. خیییییییییییلی ضایعس. چیکار میتونم بکنم؟ دو روزه روغن مالی میکنم با نایلون میبندم میرم پیاده روی . بنظرتون تاثیر داره؟ ینی قشنگ شکمم تو دیده. هر کی میرسه میگه بهم

نمیدونم اثر آمپولاس چیه

آره عزیزم خوبه، من اینو نخوندم، فکر می کنم حیفه اینکارو کنیم اصلش همین مواد مغذی هست که تو استخوانشه

میگما مامانم قبلنا یادم میگفت سرکه بریزن  کلسیمش کامل درمیاد منم چون برا انتقال میخوام بخورم گفتم اینجا بهتره از بچه ها بپرسم سرکه ضرر نداره؟اخه مامانم نمیدونه   

یا رب العالمین
اون ضخامت رحم هست ، مطمئن هستيد بدون سونو براتون منتقل كردن ؟ 

حالا ۸ یا ۹ خوبه که دکتر گفت؟ 

آره چون دستگاه سونو کنارم پشت پرده بود سه نفر بودیم از اونا هم پرسیدم گفتن فکر نکنیم تازه با یه چراغ پایه دار بلند که تنظیم بود داخل رو میدید ندیدم مثل سونو واژینال چیزی بفرسته و اصلا به صفحه سونو نگاه نمیکرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها من دوروزه زیر شکمم خیلی درد می کنه و خیلی کم سوزش ادرار دارم یعنی عفونت گرفتم 😢شنیدم واسه انتقال بده چی کار کنم به نظرتو ن می ترسم برم دکتر دارو بده با داروهای انتقال تداخل داشته باشه خواهشا هرکی میدونه راهنمایی کنه  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چشم عزیزممم, مامانمم همینومیگه. هرچی صلاحه نگواینجور دخترمن کجام مهربونه, اداشودرمیارم. محبت واقعی ...

نه واقعا شماخیلی مهربون وشیطونی 😍😍ایشالا خدا دل همه روشادمیکنه شماهم به زودی نینی میادتودلت ...اره امسال فک کنم سال پسراست 

بچه ها من دوروزه زیر شکمم خیلی درد می کنه و خیلی کم سوزش ادرار دارم یعنی عفونت گرفتم 😢شنیدم واسه ان ...

دكتر انصاري پور خودش قبل انتقال دو تا انتي بيوتيك ضد باكتري ميده كه باكتري تو رحم نباشه كه شانس را كم كنه 

نه تداخلي نداره انتي بيوتيك با داروهاي انتقال