2777
2789
عنوان

کسی هست مسابقه شطرنج شرکت کرده باشه⁉️♟️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 81 پست
میگن برای فشردن زنگ یکم وحشیانه هست

دو نوع مسابقه هست

با کرومتر و ساعت بدون تایم

دوی امدادی نیست که زنگ بزنن و بدوی (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من رفتماسترسیه.اگه اعتماد بنفس نداری مناسب نیس

بدکتر نیست اعتماد ب نفسم مدال اوردی؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اه، دایی من شرکت کرده بود وقتی هیجده سالش بود مقام اول ناحیه آورد اون سال بهش حکم قهرمانی و فکر کنم ربع سکه دادن 

با یه جایزه دیگه از طرف شورای شهر هنوز عکسش اینجا هست 😂

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

دو نوع مسابقه هستبا کرومتر و ساعت بدون تایمدوی امدادی نیست که زنگ بزنن و بدوی (:

می دونم گلم🙄🙄

میگن که برای فشردن زنگ جوش خوب نیست وخیلی رقابتیهههههه ودعوایی

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

زنگ نه ساعت کارهای رو مخ گاهی حریفا انجام میدن شما میتونی ساعت رو نگه داری به داور بگی به حریف تذکر ...

خیلیم عالی❤️

شگرد بم میگی؟واینکه قوانینش؟

اه، دایی من شرکت کرده بود وقتی هیجده سالش بود مقام اول ناحیه آورد اون سال بهش حکم قهرمانی و فکر کنم ...

👏👏👏

تو مسابقات مدرسه ای قهرمان بودم یه زمانی .. خانوادم اجازه ندادن که ادامش بدم

محیط خیلی جدی و رقابت سپیده

یه کتاب بخون راجب تکنیکا و با دوستتم تمرین کن

در کل ورزش قشنگیه

پیانیست ‌‌.. مانارِم 🌙🖤
ناموسا مسابقه منچ نیس منچ بازی کردنم عالیه مسی اطلاعی داره بگه خواهشاً 😂💔

😂😂😂

آن شاالله درآینده

شطرنجم خوبه

نه عزیزم اتفاقا ورزش جنتلمن هاسولی مسابقه س دیگه حریفا رو مخ هم میرن

❤️

من دوبار تا حالا شرکت کردم 

یه بارش اینجوری بود که یه استاد بود با ۱۰۰ نفر بازی میکرد یعنی یه مهره از یه نفر تکون میداد میرفت نفر بعدی تا برسه دوباره 

اما سری بعد که رفتم باید همینجوری دونفر دونفر بازی میکردیم و زنگ میزدیم و واقعا جو رقابتی بالایی داره و یکم جوش یجوریه ولی اوکیه 

ببین جو همه ی مسابقه ها همینطوری رقابتیه

من مسابقه تکواندو و والیبال هم که رفتم خیلی بدتر از شطرنج بود حتی 

والیبال که اصلا یه وضعیه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم