2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
اندازه عمق رحمت چند بود واسه من فکر کنم گفت ۸ یا ۹ یعنی خوبه ؟ بعد فهمیدی دردی داشت آخه من اصلا درد ...

من شنیدم دکتر موقع انتقالم میگفت رحمش کوچیکه

بعد رفتم مطبش پرسیدم چرا گفتی کوچیکه یعنی مشکلی هست. سونو کرد گفت نه هیچی نیست. دوباره دفعه بعدش موقع انتقال گفت کوچیکه. بازم اونجا ازش پرسیدم بده؟ گفت نه سایز رحم ها باهم فرق داره همه یکی نیست. دیگه نمیدونم چرا باز هردفعه میگه کوچیکه

یه صلوات مهمونم کنید
بی بی چک زدم منفی شد چرا اینکارو کردم اخه 

روز چندی شوره جان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ۸ یا ۹ خوبه که دکتر گفت؟  آره چون دستگاه سونو کنارم پشت پرده بود سه نفر بودیم از اونا هم ...

سونو از روي شكم انجام ميشه موقع انتقال ، واژينال نيست 

احتمالا با سونو بوده متوجه نشديد

ضخامت رحم ٨ خوبه و حداقلش هست  ، زير ٨ انتقال نميدن

سونو از روي شكم انجام ميشه موقع انتقال ، واژينال نيست  احتمالا با سونو بوده متوجه نشديد ضخامت ...

قبل پانکچر که میرفتم چک بشم برای تخمکا بهم گفت ضخامتت سه خطیه. گفت با مثانه پر باشم واسه انتقال نه بابا هیچی روی شکم نکشید وگرنه میفهمیدم حالا نگران شدم یعنی واقعا با سونو بهتره؟ آخه بعضی دکترا که خیلیم ادعاشون میشه میگن ما بدونه سونو فقط انتقال میدیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم مواظب باش که موقع انتقال هیچ عفونتی نداشته باشی حتی سرماخوردگی

ممنون از جواب دهیت.گلم اما حل نمیشه که انتقالمم عقب افتاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برا سیکل طبیعی اتفاقا باید فولی داشته باشی عزیزم. امپول یا قرص تحریک تخمدان بهت میدن فولی که به سایز ...

پس چرا به من ستروتاید داد به یکی دیگه از دوستامم

گفتن این تخمدانو سرکوب میکنه

چرا اینکارو میکنن پس

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

دخترا برا من قبل انتقال بازم آزمایش سی مارکر هارو نوشت گفتن برا سال قبل هسش قبول نکردن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏