2777
2789
عنوان

رلمو امتحان کردم یعنی وا داده

118 بازدید | 14 پست

ازش جدا شدم البته اون نمیخواست به خاطر شرایط من جدا شد امروز بعد حدود یک ماه که باهاش ارتباط نداشتم با آک ناشناس پی دادم و ازش پرسیدم شما پارتنر دارید؟که گفت سئوال شخصیه بعدم گفت اگر کتر دیکه ای دارید در خدمتم گفتم نه فقط می خواستم بدونم پارتنر دارید یا نه که گفت این سئوال خیلی شخصیه یعنی داشته با دست پس میزده با پا پیش میکشیده؟ 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

بس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو اگه کار دیگه ای داشته باشم چی؟ مثلا بخوام شمارو بیشتر بشناسم...

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
خدایی سوالت شخصی یهو چه دلیلی داره یه آدم ناشناس بیاد همچین سوالی از آدم بپرسه

نه حالا یهویی اینطوری شروع نکردم کلیتش این بود گفتم یک مدت پیج و چنلتون را داشتم ازتون خوشم اومده اگر پارتنر دارید یا امکانش هست بیشتر آشنا بشیم؟

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

خیلی حرکتت صایع بوده

از بسکه عجولم ابته خب میخواستم به بینم دنبال رابطه جدید هست یا نه

از بسکه عجولم ابته خب میخواستم به بینم دنبال رابطه جدید هست یا نه

خیلی بی برنامه رفتی

باید حداقل یه مدتی باهاش حرف میطدب

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺