2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
فک کنم متفاوته برا من اندازه گیری عمق رحم خیلی درد داشت ولی بچه ها بودن ک میگفتن اذیت نشدن. نمیدونم ...

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ 

منم قبلا عمق رحم گرفته بودن من نمیدونستم کامل ریلکس بودم که یهو😂😂😂بعدش اوکی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال بدون سونو خيلي اشتباه هستش حتما بايد جايي انجام بديد كه با سونو انجام بدن 

من یادم‌نیس دکتر عمق رحم‌را اندازه گرفته باشه فقط سونو داشتم وموقع انتقال هم‌که نمیدیدم‌چکارمیکنن فقط پرینت سونو را پرستاربهم داد گفت اینم جنینات یعنی با سونو انتقال داده؟

یا رب العالمین

[QUOTE=190679044]سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟  منم قبلا عمق رحم گرفته بودن من نمیدونستم کامل ریلکس بودم که یهو 

عمق رحم راکی براتون اندازه گرفتن؟من مطب رفتم هردفعه فقط سونوشدم مگراینکه تو بیهوشی پانکچر اندازه گرفته باشه

یا رب العالمین
[QUOTE=190679044]سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟  منم قبلا عمق رحم گرفته بودن من نمیدونستم کامل ریلکس ...

من قبلاتومشهدکه مرکزدولتی بود انتقال اولم اون زمان عمق رحم گرفتن برام8بودش. ولی اینبار اصلانگرفتن به دکتره گفتم گفتش نیازی نیست اصلا

اره یادمه زمان پریودی اندازه گرفتن برام

ممنون آخه این قلم‌گنده را چجور سرخ کنم     پس روغنشو جداکنم یا اونم توسوپ میشه ریخت؟خیلی ...

قلم منم گنده بود، قابلمه یا زودپز بزرگ بزار، اره آبش با روغنش تو غذا خیلی چرب میشه، بهتره بزاری یخچال روغنش سفت شه بیاد رو سرش ازش جدا کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انتقال بدون سونو خيلي اشتباه هستش حتما بايد جايي انجام بديد كه با سونو انجام بدن 

حالا من چیکار کنم تازه فهمیدم بدون سونوعه 😭😭

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
بلاست بودن مدیکور بود

به بیبی چکم اعتباری نیست واسه من یه روز خط مینداخت فرداش یه هاله کمرنگ میشد اصلا باید بزور میدیدی اول ازمایش خون نشون میده واسه بعضی ها بی بی چک اصلا نشون نمیده تا آز خونشون مثبتشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من قبلاتومشهدکه مرکزدولتی بود انتقال اولم اون زمان عمق رحم گرفتن برام8بودش. ولی اینبار اصلانگرفتن به ...

با سونو انتقال دادن دفعه دوم؟

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
برای منم قبلا گرفته بودن دردش برای10ثانیه اوله, حالامنم نمیدونستم چیه شوکه شده بودم😂😂😂

عزیزم  من یک جیغی کشیدما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟  منم قبلا عمق رحم گرفته بودن من نمیدونستم کامل ریلکس بودم که یهو😂😂� ...

قربووونت برم. هیچی خبری نیس. همچنان در حال مصرف داروهای طب سنتی و درمان عفونت  و.. هستم. الانم همسرم رفت ی وقت سونو بگیره که با ازمایشم ببرم پیش همون ماماهایی ک گفتم ببینم عفونتم برطرف شده نشده...

شما در چه حالی عزیزم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قلم منم گنده بود، قابلمه یا زودپز بزرگ بزار، اره آبش با روغنش تو غذا خیلی چرب میشه، بهتره بزاری یخچا ...

فعلا توفریزر بوده گذاشته گرم شه تویه قابلمه‌گذاشتم که اندازه خود قلم هست خوبه؟

یجا تو نت خوندم اب ونمک بریزیم خونابه ش دربیاد اینوارم بکنم؟

یا رب العالمین