2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این بی بی چک منه تو روز دهم به نظرتون زیادی پر رنگ نیست زنگ زدم بیمارستان سوال کردم برم زودتر ...

وای دختر مثبته،مبااارکت باشه

دیگه بیخیال پچ🤣

برو آزمایش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کمرم درد می کنه همش فکر می کنم دارم پریود میشم هر نیم ساعت دارم چک می کنم خودمو . دخترا برام دعا کنی ...

فک کنم نود درصد کسایی که میکرو میکنن درد پریودی دارن. نگران نباش طبیعیه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها این بی بی چک منه تو روز دهم به نظرتون زیادی پر رنگ نیست زنگ زدم بیمارستان سوال کردم برم زودتر ...

واااای مبارکه مثبته😍😍😍😍.....خدای من یه همچین روزیو نصیب ما هم بکن🤲🤲🤲🤲🤲

وای که چنین بی بی چک پررنگیییی آرزوست! انشالله دوقلو شدن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم دستورمصرفش به چه صورت هست،چه تعداد،بعدغذا،المعده خالی؟

اینوفولیک با معده خالی باید بخوری ترجیحا به این خاطر که اگه معدت پر باشه ممکنه تهوع بگیری

والا من روزی یکی میخوردم رو جعبش نوشته روزی 1 یا دو ساشه

اگه پانکچرت نزدیکه روزی 2 تا بخور

دکترتون چه دستوری داد برای مصرفش؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

نیلدا

نداجووون

پریسان مبارکتون باشه💜💙💚💛🧡❤

انشالله هر روز به تعداد مامانای تاپیک اضافه شه🤲🤲🤲🤲

@nilda71    

@nedajooon12345    

@1400parisan    

انشالله به زودی سمرجان و داداشم و بقیه بچه هام بیان خبر بارداریشون رو بدن💞💞💞💞💞💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
[QUOTE=189913020]۰۲۱۸۸۰۳۲۲۴۴ عزیزم داروخانه دکتر مینو مهدوی زنگ زدم داشت بفرست شوهرت بره واست  ...

فدات بشم عزیزم🥰🥰🥰🥰

اینوفولیک با معده خالی باید بخوری ترجیحا به این خاطر که اگه معدت پر باشه ممکنه تهوع بگیری والا من ر ...

عزیزم روزی یکی گفته  برای دوماه الان یک ماهش تموم شده،میخواستم پرگناکر بگیرم،روزی یکی خوبه یا دوتا ؟بنظرت ال آرژین هم بگیرم یا نیاز نیست؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد