2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
مكمل ها رو واسه سيكل انتقال بهت دادن ؟  فرتيل سي ام نخوردي؟

عزیزم واسه سیکل انتقال مکمل میده دکتر؟

مکمل از کی باید شروع بشه؟

اخه انتقال من افتاد دوماه دیگه همون دوماه دیگه میخام برم دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مكمل ها رو واسه سيكل انتقال بهت دادن ؟  فرتيل سي ام نخوردي؟

اره ...نه نداشتم...دنبالش گشتم پیدا نکردم بعد به دکتر گفتم اگر پیداکردم بخورم گفت همون ارژین مکس که دادم همون خوبه نمیخواد دیگه

سلام....جدی... فکر نکنما هرچی بیشتر بهتر چون ازیه حدی بیشتر باشه انجام نمیدن اصلا والا من که دیدم بچ ...

يكي از دوستان روز١١ استراديول با من ديكه سونو داست ضخامتش ١٢/٥ بوده دكتر عليرضايي گفته عاليه ضخامتت از امروز پروژسترون شروع ميكنه، رايتي شما چند جنين انتقال دادن برات ؟

يكي از دوستان روز١١ استراديول با من ديكه سونو داست ضخامتش ١٢/٥ بوده دكتر عليرضايي گفته عاليه ضخ ...

دوتا ...کلا سه تا جنین داشتم دوتا انتقال دادن ...شماازکی باید امپول پروژسترون شروع کنی؟؟؟

بعد انتقال هم ميخوري؟

والا دکتراحمدی که جز بهترین های اصفهانه که برام انتقال داد تخت بغلیم داشت ازش پرسید گفت نه دیگه نخور بعد منم پرسیدم به دوتامون گفت میخواین بخورین میخواین نخورین چیز خاصی نیست منم میخورم  

اره ...نه نداشتم...دنبالش گشتم پیدا نکردم بعد به دکتر گفتم اگر پیداکردم بخورم گفت همون ارژین مکس که ...

عزیزم واسه سیکل انتقال مکمل میده دکتر؟

مکمل از کی باید شروع بشه؟

اخه انتقال من افتاد دوماه دیگه همون دوماه دیگه میخام برم دکتر