2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
خارجیشو کجا گرفتی؟ من دکترم نوشت گفت ممکنه گیرت هم نیاد ولی گیرم اومد میگم نکنه داروخونه نداشته ایر ...

از تهران گرفتم

اره واقعا گیر نمیاد

حتی ایرانیشم ب سختی گیرمیاد 

داروخونه رویان ایرانیش هم خیلی وقته تموم کرده

والا ماما ب من گفت اینا داروهای هورمونی نیستن ک بگیم حتما باید خارجی باشه ایرانی مشکلی نداره و الکی هزینه نکن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هورااااااااااا . ای خدا شکرت . دیدی الکی ناراحت بودی . خدارو صد هزار بار شکر . مواظبشون باش

آره قربون بزرگی خدا برم اینقد گریه کردم به خدا اشک شوق ریختم برای همه دعا کردم. فدات شم عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا     عزیزم من دارم روزی ۲تا قرص لتروزول میخورم و روزی ۲تا امپول هاش ام جی میز ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم من اصلا راجع به اینکه تو بدن شما چه اتفاقی افتاده هیچ دیدگاهی ندارم، بهتره بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه زنگ بزنی و بپرسی و سرخود کاری نکنی، حتما با متخصص زنان مشورت کن

و اینکه کلا دیگه هیچ وقت هییییییییییچ مکملی رو سرخود مصرف نکن عزیزم، آخه نوروبیون واسه تخمک کی گفته خوبه؟؟؟؟!!!! الانم این رو نمیگم که خودت رو سرزنش کنی عزیز دلم واسه این میگم که هم شما و هم دوستان دیگه که اینو میخونن بدونن اصل بر تغذیه هست و در شرایط ماها تا وقتی متخصص نگفته هیچ مکملی لازم نیست😉😉😉😉

دکتر حافظی برام گذاشت دکتر مشایخی ادامه داد ان شالله خیر باشه. خودم همش میگفتم یعنی واقعا چیزی لازم ...

همه چی رو خیلی دقیق چک میکنن

از این بابت خیالم راحته واقعا مرکز خوبیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از تهران گرفتم اره واقعا گیر نمیاد حتی ایرانیشم ب سختی گیرمیاد  داروخونه رویان ایرانیش هم خی ...

پس شانس اوردم گیرم اومد. تاکی باید استرادیول بخوریم؟

من ۶۰ تا دارم برا ۲۰ روزمه

یا رب العالمین
پس شانس اوردم گیرم اومد. تاکی باید استرادیول بخوریم؟ من ۶۰ تا دارم برا ۲۰ روزمه

فعلا که ۱۲ روز دارم

۳۶ تا

انشالله بسلامتی باشه برات خوش خبر بیای

مرسی عزیزم

همچنین😍

انشالله مامان شده باشی

انشالله عزیزم بسلامتی . با دکتر انصاری بودی ؟ راستی چند تا پسر تشکیل شده ؟

اره عزیزم کلا چهارتا جنین تشکیل شده بود دوتا پسر بود دوتا دختر گفت یکی از جنین های پسر از نظر ژنتیکی مشکل داشت حذفش کردن یکی از جنین های پسر برام مونده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷