2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
عزیزم شما کدوم مرکز میرین؟ پس برای انتی تی پی او چه دارویی باید تجویز کنن؟

من رویان میرم

والا نمیدونم سوال خودمم هست. هر چند ک کروناست ولی ما مجبوریم استفاده کنیم نمیدونم چرا دکترا اینقد مخالفن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سیکل نچرال برام گذاشتن داروهاش خیلی کمه. ولی هر دو روز سونو شدم و ازمایش استرادیول دادم. قبل انتق ...

بهتر الکی کلی دارو مصرف نمیکنی شرایط بدنت خوب بوده قطعا نیاز نداشتی

احتمالا برای منم ۲۱ میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروهزارمرتبه‌شکر انشالله‌دوتاش‌برات‌‌بگیره‌گلم خدارو‌قسم‌دادم‌به‌حضرت‌رقیه‌سه‌ساله‌‌انشالله‌‌جوج ...

وای چه دعای دل نشینی اشک تو چشمام جمع شد الهی آمین فدات بشم که اینقد خوش قلبی انشالله خودتم حاجت روا بشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بخدا نمیدونم سینافکت برای چیه هنوزم درموردش سرچ نکردم فقط میدونم سیکلم لانگه. ۱۵ روز سینافکت داشتم ا ...

خارجیشو کجا گرفتی؟

من دکترم نوشت گفت ممکنه گیرت هم نیاد ولی گیرم اومد میگم نکنه داروخونه نداشته ایرانیشو داده اخه خارجی گیر نمیاد ایرانیش براچی نباید باشه.

دکتر ندشته بود استرادیول والرات دیدم درست هم داده

یا رب العالمین
منم.شیرازم دوستام خاستن از تهران برام بگیرن دومیل عیجب گیر نمیاد ی میل رو میخورم دوتا دوتا جای دومیل

منم یه میل خریدم 

گشتم ۲ میل نبود یکی از داروخانه ها گفت هرجا پیدا کردی یه میل یا دومیل فرق نداره بخر تا لنگ نمونی

دکتر مشایخی قبل انتقال آسپرین به من نداده میگفت اختلال ایجاد می کنه تو ضخامت رحم سری قبل که استرادیو ...

برا من بهمن ماه ایمونولوژیست اسپرین نوشت

وقتی ب دکتر مشایخی گفتم گفت خوبه مصرف کن ولی از اسفند

الانم ماماش گفت حالااسپرین اوکی هست و خود دکتر هم مشکلی نداره ولی پردنیزولون رو الکی نباید بدن باید مطمبن بشیم ک نیاز داری یا نه

واقعاااااا؟؟؟؟خدایا شکرت اینکه عالیه باورت میشه اشکم دراومد چون دقیقا شرایطت مثل من بود خیلی برات غص ...

وای قربونت برم مامان مهربون انشالله که نی نی خودتم داره رشد میکنه فدای چشمات بشم من خیلی ممنونم برات دعا میکنم عزیزمی خواهرم

عزیزم‌گرید جنینات که عالی بودن. ان شاالله هر دوتاش برات میگیره و مامان یه دوقلوی خوشگل و ناز میشی

وای قربونت برم انشالله ممنونم که انرژی میدید الهی آمین به حق فاطمه زهرا مامان میشم

بهتر الکی کلی دارو مصرف نمیکنی شرایط بدنت خوب بوده قطعا نیاز نداشتی احتمالا برای منم ۲۱ میشه

دکتر حافظی برام گذاشت دکتر مشایخی ادامه داد ان شالله خیر باشه. خودم همش میگفتم یعنی واقعا چیزی لازم نیست استفاده کنم

خدایا شکرت