2777
2789
عنوان

شما آیندتونو با شوهرتون میبینین

112 بازدید | 21 پست

یعنی مطمئنین تا آخر عمر باهاش هستین؟و طلاق نمیگیرین؟

من به آینده با شوهرم بودن اطمینان ندارم

آخه کلا زمین تا آسمون با معیار هایی ک تو ذهنم بود فرق داشت اما خب چاره نداشتم چون دوس داشتیم همو ازدواج کردیم ولی الان بعد ۶سال میفهمم اونجور ک میخوام نیست

یه معلم مهربونم😍عاشق بچه ها 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوام خونه دخترمو خراب نکنم

پس هر مشکلی هم پیش بیاد مطمعنم میتونم حلش کنم😅

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

چه طوری کسی ک معیارهاتونو نداره دوسش دارین اینقدرس ک قید معیاراتونو بزنین؟؟؟

من احساس میکنم کسی ک میخوام باهاش باشم حداقل یه سری از معیارامو باید داشته باشه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
چه طوری کسی ک معیارهاتونو نداره دوسش دارین اینقدرس ک قید معیاراتونو بزنین؟؟؟من احساس میکنم کسی ک میخ ...

ی سری معیار های اصلی رو داره به عنوان ی آقا چشم پاکه اهل تلاشه دوسم داره خوشتیپ و قد بلنده خیلی ویژگی های خوب دیگه داره ولی مثلا شوخ طبع نیس بگو بخند نداره توجه نداره ابراز احساست خاصی نداره که بمرور باعث مشکل شد مم فکر میکردم تلاش کنه یکم نزدیک شه به سبک من ولی دورتر شد حتی

وقتی داشتم بچه اولمو میاوردم مطمئن بودم تا آخر عمر باهاشم ولی الان حاضر نیستم دومی بیارم چون یه نااط ...

دقیقا منم ی جوری شده شوهرم دیگه نوجه نمیکنه ابراز احساسات نداره مدام قهر میکنه خودشیفته اس و..