2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
فردا روز ۱۴ میشم نشون میده یعنی؟ روز ۱۶ بهم گفتن برم آزمایش 

من خودم روز 14 رفتم چون میخواستم برم سرکار که 0.1 بود مشکوکم نبود که بخوام تکرارش کنم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمیدونم  من بعداز انتقال منفیم دکتر گفت باید لاپاروسکوپی بشم (هردو لوله بسته بود )گفت احت ...

من لاپاروسکوپی وهیسترو عکس رنگی هیچکدوم ندارم فقط ازمایش و سونوی خود دکتر ممکنه بخاطر اینکه مشکل ازشوهرمه لازم ندونن؟

یا رب العالمین
والا نمیدونم  من بعداز انتقال منفیم دکتر گفت باید لاپاروسکوپی بشم (هردو لوله بسته بود )گفت احت ...

انشالله میمونن برات ومامان میشی 

پانکچر تون کی بود؟قبلش یا بعدش؟براچی بهتون گفتن اهدایی؟

یا رب العالمین
به سلامتی بغلشون کنی عزیزم 🥰  ملکه‌ی بی‌بی چکها 😬

قربونت برم عزيزم😂فردا غربالگري دارم برام دعا كن دوست مهربونم امروز همش درداي عجيب غريب دارم😞

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم😂اي خدا ميبيني چجوري منو دست ميندازن از دست شماها😂😂😂نه گلي اين دفعه ١١ هفته و ٣ روزم😂 ...

ای جان 

انشاالله بسلامتی بزنه تبریک و بیای بگی زایمان کردم خیلی راحت بود🌹

قربونت برم عزيزم😂فردا غربالگري دارم برام دعا كن دوست مهربونم امروز همش درداي عجيب غريب دارم😞

ببین همه خانمای باردار نه ماه تمام دردای عجیب غریب دارن طبیعیه شماها که دوقلویی که دیگه هیچی 

همه چی عالی پیش میره عزیزم نگران نباش