2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
من روز ٤ هم بي بي زدم منفي شد گفتم ديگه تموم شد اومدم اينجا بچه منو به رگبار بستن بازم ادم نشدم روز ...

😂😂😂.خداروشکر گلم خیلی برات خوشحالم انشالله همه ی بچه ها که منتظرن خدا دلشونو شاد کنه دل منم شاد کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قرصشو از ابن سینا خریدم قربونت برم

عزیز اینو چند گرفتی ؟بنظر من این سینا عددا رو خیلی کم میزنه بخاطر همین دکتر جنتی میگه مشکلی ندارن مردا چون خودشم میدونه 

من چندین نفر دیدم با مورفو صفر ابن سینا طبیعی شدن

آزمایشگاه زنگ زدم میگه آماده نیست ساعت 6 بیا

اعصابم به هم ریخت آپولو انگار دارن هوا میکنن از 8 صبح

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آزمایشگاه زنگ زدم میگه آماده نیست ساعت 6 بیا اعصابم به هم ریخت آپولو انگار دارن هوا میکنن از 8 صبح

واااااای حالا ما چیکار کنیم چشم انتظار دوباره تا ۶

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شرمنده خوبی و مهربونیه همتونم  ببخشید اماده نیست جوابم😔😔

عه سرتو بگیر بالا دختر عیب نداره کوتاهی از اونطرفه دیگه 

اینجوری مشتاق تر میشیم بعد که میگی مثبته با جون ودل میچسبه بهمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چند ماه این داروها رو به شوهرت دادی؟ خودت مشکلی نداشتی ؟دارویی نخوردی؟چند مدته اقدامی؟

خودم کلسکیون بودم قربونت برم

آندومتریوز دارم، یه دونه لوله فالوپ دارم، بیماریه خود ایمنی هم دارم

الکارنتین و اسپریژن و کیوتن فقط 1 ماه اما 2ماه هم ولمن و سی و ای میخورد

خودمم کیوتن، پرگناکر کانسپشن، امگا 3، اینوفولیک

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عه سرتو بگیر بالا دختر عیب نداره کوتاهی از اونطرفه دیگه  اینجوری مشتاق تر میشیم بعد که میگی مث ...

قربون مهربونیت ایشالله خبر خوش شما عزیزدلم

آزمایشگاه زنگ زدم میگه آماده نیست ساعت 6 بیا اعصابم به هم ریخت آپولو انگار دارن هوا میکنن از 8 صبح

نی نی شما با ناز میاد 😍😍😍😂😂تو این مدت بیا قشنگ بگو چندسالته و چندمدت اقدامی ؟مشکل خودت چی بوده؟تاحالا میکرو کردی؟

خودت وهمسرت چه داروهایی وچندمدت خوردی؟

یکم بگو ثواب داره😂😂😂

قربون مهربونیت ایشالله خبر خوش شما عزیزدلم

بادعای خیرت عزیزدلم

مامانم امروز میگه یه بی بی بزن ولی اصلا دل وجراتشو ندارم امروز روز ۱۳