2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست
اونو یادم نمیاد چون سال ۹۸ بود ولی دید کامل یادمه انگار دوتایی میدیم بعد روز دوم بهتر شد. کدوم مرکز ...

زنگ زدم گفتن اگه میخای بیا دکترت ببینتدت 

والا دیگه حوصله دکتر وسونو ندارم افسردگی گرفتم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم براتون .خیلی مراحل خیلی سختن درک میکنم.انشالله بار بعدی جواب میگیری.عزیز ...

سلام گلم. ممنون از همدردیت♥️ عزیزم راضیم به رضای خدا. درمان رو ادامه میدم هرچی صلاح بدونه. انشالله برات جنین های خوب تشکیل بشه و مادر بشی تو همین سیکل گلم🌺🌺

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زنگ زدم گفتن اگه میخای بیا دکترت ببینتدت  والا دیگه حوصله دکتر وسونو ندارم افسردگی گرفتم😭

خودت بدنتو بهتر میشناسی ببین اگه احتیاجی نیست نرو به من شیاف داده بودن گفتن بعد قطع با پریودی کلا علائم میرن پریودی دردناکی هم بود رژیمم رو تا ۱ هفته نگه داشتم خیلی بهتر شده بود

خدایا شکرت
چرا مطب طرازي نرفتيد ؟ من فكر كنم بهتون گفتم كه مطب بهتر از مراكز هست و دكترها وقت بيشتري ميزارن

عزیزم وقتی شما گفتی من دیگه همه کارامو کرده بودم و آمپولامم شروع کرده بودم متاسفاته انشالله دفعه بعد با دقت بیشتری انتخاب میکنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای وای خدا نکنه عزیز دلممممم. گلم من و همسرم خودمونو آماده کرده بودیم چون گفته بودن با این شرایط امک ...

خواهش میکنم قربونت برم چی بگم والا آدم نمیدونه چی بگه خدا کنم آخر راهمون خوب باشه دست پر برگردیم انشالله که به زودی زود مادر میشی التماس دعا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤