2777
2789

با اینکه سعی میکنم بهترین رفتار رو باهاش داشته باشم 

به احساساتش توجه میکنم 

همه چیز بهترینشو براش فراهم میکنم 

از خودم میزنم که پسرم در آسایش باشه 

ولی بازم فکر میکنم مادر کافی نیستم و سر هر چیز کوچیکی عذاب وجدان میگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه قراره واسشون یه زندگی لاکچری و همه چی مهیا بسازیم ! دو روز دیگه وارد جامعه بشه هیچ کس مثل شما باهاش برخورد نمیکنه و خیلی زیاد جواب رد میشنوه یا ممکنه توبیخ شه یا نیازش به راحتی برآورده نشه ‌ . اگه قرار باشه پدر مادر مثل غول چراغ جادو باشن که خودمون دست دستی بچه هامون رو به فنا میدیم

خب شايد افسردگى دارىيا خودتون با كسى مقايسه مى كنى؟

نه افسردگی ندارم 

خیلی روش حساسم 

نمی‌دونم چطور این حساسیت رو کم کنم که اذیت نشم

مثلا حتی گریه هم می‌کنه فکر میکنم من کم کاری کردم که اذیت شد و گریه کرد و ....

یا شوهرم اگه کمی تندی هم بهش بکنه من از عذاب وجدان پاره میشم و بعدش به شوهرم میگم همیشه باید رفتارت محبت آمیز باشه و حق نداری تندی کنی

مگه قراره واسشون یه زندگی لاکچری و همه چی مهیا بسازیم ! دو روز دیگه وارد جامعه بشه هیچ کس مثل شما با ...

میدونم کارم اشتباهه و خودمم دارم اذیت میشم 

فقط نمی‌دونم چیکار باید بکنم 

نه افسردگی ندارم خیلی روش حساسم نمی‌دونم چطور این حساسیت رو کم کنم که اذیت نشممثلا حتی گریه هم می‌کن ...

بهتره دنبال رفعش بشى 

چون براى پسرتم خوب نيست

اين طورى بخواد وارد جامعه بشه براش سخت و غير ممكن ميشه

همين طور كه براى شمام ممكنه خيلى سخت باشه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
میدونم کارم اشتباهه و خودمم دارم اذیت میشم فقط نمی‌دونم چیکار باید بکنم

زیاده روی نکن . بچه باید یاد بگیره هميشه هرچی بخواد رو نمیشه داشته باشه.  حتی وقتی کار. داری و مثلا آب میخواد باید بهش بگی یک دقیقه صبر کن. 

اين طورى حتى كم كم پسرتم از رفتارت زده ميشه و البته اگه ادامه پيدا كنه مى تونه از اين رفتار شما سوء ...

حرفتون کاملا درسته 

باید بدنبال راه حل باشم برای رفع این رفتارم