2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
تا کی باید مواظب باشم؟ خیلی شکمم سفت شده گلاب به روتون یبوست گرفتم شدید

تا زماني كه آب داخل لگنت كم بشه، وگرنه خداي نكرده تخمدان ميچرخه و خيلي خطرناكه. دكتر به من گفت فك كن جنين برات انتقال دادم، در اين حد مراعات. كاش بعد از يك هفته سونو بشي و وضعيتت چك بشه

با دكترت مشورت كن كه كي بري مطب، نيازي هست يا نه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
راستی پروژسترون رو بزارم توی یخچال یا بیرون. چه ساعتی بزنمش از فردا پرستاره گفت هر وقت که دوست داشتی ...

نه یخچالی نیست عزیزم

هر روز سر یه ساعت مشخص بزن 

اکه شیاف هم داری جوری تنظیم کن هر هشت ساعت پرژسترون بگیر ه بدنت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه روز چند پریودی باید این امپول رو بزنی:

من چهارشنبه انتقال داشتم، دوشنبه آمپول رو داخل رحم زدم. ٤٨ ساعت قبل انتقال فك كنم هست. سيلويا جون يه نوع ديگه كه زيرجلدي هست زده كه چهارشنبه زده، يكي هم بعد از انتقال بايد بزنه

@سيلويا   عزيزم دوستمون رو راهنمايي ميكني🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم حاجت روا بشي انشاالله😍😍 خدا به هممون نظر كنه🌷🤲🏻

الهی آمین عزیزم انشاءالله که شمام حاجت روا🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای چقد دعات به دلم چسبید.

قربونِ دلت بشم الهی...الهی که نی نیات اینحوری بچسبن به دلت وبعدش صحیح وسلامت بیان تو بغلت🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی آمین تروخدا منم دعا کن

عزیزدلم هرچند لایق نیستم وخدا صدامو نمیشنوه ولی همتونو دعا کردم عزیزدلم

من چهارشنبه انتقال داشتم، دوشنبه آمپول رو داخل رحم زدم. ٤٨ ساعت قبل انتقال فك كنم هست. سيلويا جون يه ...

مرسی عزیزم 

لطف کردی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تا زماني كه آب داخل لگنت كم بشه، وگرنه خداي نكرده تخمدان ميچرخه و خيلي خطرناكه. دكتر به من گفت فك كن ...

وای من نمیدونستم، کلی پله بالا و پایین شدم، کلی فعالیت کردم، یه عالمه سرپا وایسادم و... خدا بخیر بگذرونه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
مرسی عزیزم  لطف کردی

خواهش ميكنم عزيزم

سلام آبجیای گلم امشب به خانم فاطمه الزهرا متوسل شدم از اعماقِ وجودم زجه زدمو ازشون خواستم 😭😭😭😭😭 ...

الهی که بحق امشب خدا دعات رو بشنوه و به همه مون نگاه کنه و در حقمون محبت کنه و دامن همه چشم انتظارها سبز بشه مخصوصا شما عزیزم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
وای من نمیدونستم، کلی پله بالا و پایین شدم، کلی فعالیت کردم، یه عالمه سرپا وایسادم و... خدا بخیر بگذ ...

منم نميدونستم تا رفتم مطب، دكتر بهم گفت. پروتئيني زياد بخور، چيزاي شور و نمكي مثل دوغ و بيسكوييت ترد، دكترم گفت روش پنير بزن بخور🤢 به من پودر پروتئين هم داد اسمش يادم نيست. انشاالله زود روبراه بشي و آماده بشي براي انتقال🌷

وای من نمیدونستم، کلی پله بالا و پایین شدم، کلی فعالیت کردم، یه عالمه سرپا وایسادم و... خدا بخیر بگذ ...

ببخشيد عزيزم ولي فعلا رابطه هم نداشته باشيد. گرچه اگه درد داري بهش فكر هم نميكني😁

واسه قبل انتقال منظورتونه يا  ازمايش هاي اوليه من همشرو واسه بانكجر بردم  بهم ندادن البته ...

همون ویزیت اول یه برگه دادن گفتن این ازمایشات رو انجام بدید اگه داری ممنون میشم برام بزاری؟ 

همون ویزیت اول یه برگه دادن گفتن این ازمایشات رو انجام بدید اگه داری ممنون میشم برام بزاری؟ 

ولي يادمه ازمايش cbcبود قند تيروييد ويتامين د، إدرار  يه فاكتور ديگه بود واسه ايمني سرخچه ،