2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684399 پست
سلام آبجیای گلم امشب به خانم فاطمه الزهرا متوسل شدم از اعماقِ وجودم زجه زدمو ازشون خواستم 😭😭😭😭😭 ...

عزيزم حاجت روا بشي انشاالله😍😍 خدا به هممون نظر كنه🌷🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

ماهنده جون  از دلداری دادن زیاد خوشم نمیاد شما هم که ماشاالله درکتون بالاست 

خواستم بگم امشب خیلی ب یادت بودم رفیق ❤

میدونم که یه روزی  شما هم قراره خبرای خوبی بیایید و ب ما بدید😍 الهی امین 🙏

@ماهنده    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم دوغ و سفیده تخم مرغ بخور. چندتا تخمک داشتی گلم 

۱۱ تا، منتظریم ببینیم چندتاش جنین میشه البته ۳۰ تا فولیکول داشتم که دکتر بهم دارو داد که نصفش دیگه رشد نکنه چون واقعا هم درد داشتم هم شکمم داشت بزرگ میشد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
عزیزم با پرگووریس چند تا تخمک داشتید ؟؟

١٥ تا تخمك كه فك كنم ١٣ تاش خوب بود 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
۱۱ تا، منتظریم ببینیم چندتاش جنین میشه البته ۳۰ تا فولیکول داشتم که دکتر بهم دارو داد که نصفش دیگه ر ...

به سلامتي عزيزم، انشاالله همشون جنيناي عالي ميشن برات🤲🏻خيلي مراقب باش پس، كار سنگين اصلا نكن، زياد دولا راست هم سعي كن نشي

منم خیلی درد دارم.ھایپر شدم

وای منم، چقد بده، من هی پرستار و کادر اتاق عمل بهم میگفتن میدونی هایپرشدی؟ مواظب خودت باش و... 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
به سلامتي عزيزم، انشاالله همشون جنيناي عالي ميشن برات🤲🏻خيلي مراقب باش پس، كار سنگين اصلا نكن، زياد ...

تا کی باید مواظب باشم؟ خیلی شکمم سفت شده گلاب به روتون یبوست گرفتم شدید

یعنی با بالا بودنdfi به نتیجه رسیدن؟

والا از اونش خبر ندارم نمیدونم چند بوده. زینبی جون هم ی جایی گفتن که رابطه بین dfi بالا و شکست ای وی اف هنوز ثابت نشده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
١٥ تا تخمك كه فك كنم ١٣ تاش خوب بود 

شما کی تخمک کشی داشتین؟ بهتون گفتن کی تماس بگرید برا جنین ها؟

به سلامتي عزيزم، انشاالله همشون جنيناي عالي ميشن برات🤲🏻خيلي مراقب باش پس، كار سنگين اصلا نكن، زياد ...

مرسی ممنون عزیزم، همچنین، ان شاءالله با خبرهای خوب بیایی و بهمون بگی همه جنین شدن و با گرید عالی

خداروشکر چند تا جنین شد براتون وضعیت همسرتون چطور بود 

١١ تا. همسرم تحرك و مورفو مشكل داره. مورفو يك هست. Dfi ٣٠ بود بعد از دوهفته اومد پايين.

چسب جنين، روز آخر كه سونو شدم دكترم گفت prp نياز نداري ولي gcst ميزنم برات

عزیزم چه روز چند پریودی باید این امپول رو بزنی:

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شما کی تخمک کشی داشتین؟ بهتون گفتن کی تماس بگرید برا جنین ها؟

من اسفند پانكچر شدم، چهار روز بعدش رفتم مطب، دكتر بهم اطلاعات رو داد. روز انتقال هم كارت جنين ها رو بهم دادن.