2777
2789
عنوان

یسوال درباره نذر نمک

94 بازدید | 13 پست

من یه تعداد نمک خریدم ببرم مسجد محلمون تقسیم کنم 

حالا من هر چندتا ببرم ممکنه کم بیاد برای همین میگم 

بزارم یه گوشه کنار مسجد که هر کی خواست برداره ؟یا نه همون تعداد خودم بدم دستشون

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرف دردار فسقلی بخر ۲۰۰ تاش بشه صد هزارتومن مثلاتوش بریز و تقسیم کن

بسته 500 گرمی خریدم   که همونجوری تقسیم کنم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
ظرف دردار فسقلی بخر ۲۰۰ تاش بشه صد هزارتومن مثلاتوش بریز و تقسیم کن

اونجوری کسی اعتماد نمی کنه استفاده کنه ب نظرم همون جوربسته ای بده بهتره

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چکاری بود نمک تک نفره میخریدی

دیگه تک نفره خیلی کمه مگه نمک بسته ای چنده من بسته ای 9 تومن خریدم  الان 16 تا دارم ولی من نذرم کلا 14 بسته اس 

من نذر کرده بودم برآورده شد بردم جلو امام زاده هر کی رد میشد یکی میدادم

من هنوز براورده نشده  میخوام نصفشو بدم  بقیش برای بعدش

تعدادی که نزر کردی ببر بده قسمت هر کس شد

اره دیگه همینکارو میکنم 

انشااله که برآورده بشه من بار اول که نذر کردم انقد زود برآورده شدولی الان هر چی نذر میکنم برآورده نم ...

شاید به صلاحتون نیست