2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
@زینبی_بابا       سلام عزیزم خوبی؟سه تا سوال ازت داشتمم مثل همیشه ممنونت میشم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

سوال اولت گلم، دکتر نصر گویا رفته انگلیس و شنیدم مام یه کم بهم ریخته هست ولی مطمئن نیستم 🙈 🙈 🙈 🙈 منم فقط شنیدم و میزان سقط رو فکر نمی‌کنم درست بشه مگر اینکه رسیدگی خوب نباشه، کلا چیزی از مام نمیدونم

من فقط رویان رو در درجه اول میشناسم و قبول دارم، و بعد این سینا، صارم و گاندی، بیمارستان نیکان

سوال دوم رو هم اصلا هیچی نمیدونم گلی 🙈🙈🙈🙈

سوال سوم، عکس رنگی با یک لوله بسته هیچ خطری نداره😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای دلت بشم عزیزم❤ فردا با انرژی خوب برو عزیزم موقع انتقالتم هی آیت الکرسی بخون برای خودت 🥰

خدانكنه عزيز دل♥️ چشم حتما، مرسي از لطفت 😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها ی سوال میگم من دوتا انتقال منفی داشتم اولی دو تا سه روزه دومی دوتا بلاست بنظرتون برم ب ...

سلام عزیزم، نه دیگه بگو برات مینویسن خودشون

قبلا که یادمه راحت به ایمونولوژیست ارجاع میدادن

چقدر جنین شناسی رویان کارش درسته که با وجود تعداد کم اسپرم جنین ها بلاست میشن امیدوار شدم انشالله ...

ممنون عزیزم ان شالله خدا از دهنت بشنوه. 

ان شالله تو بغل هم خانم ها منتظر مخصوصا این تایپک بچه هاشون بشنین تا اخر امسال همه دست پر باشن

خدایا شکرت
ان شالله انتقالت با موفقیت باشه 😍 مامان نی نی ها بشی

مرسي عزيزم انشاالله🌷 انشاالله خدا به همه منتظرا نظر كنه🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله حاجت شما و همه ی بچه های این گروه با هم. خدا رحیمه♥️ واقعا ممنونم از محبتت🌷🌷

عزيز دلمي😍 انشاالله🌷

وااای کاش منم فردا انتقالم بود ....من شنبه هستم ....ان شالله مثبت میشی به حق اول مظلوم عالم علی.ع... ...

عزیزم شنبه روز چندتون میشه

ضخامتتون چقدر بود که برای شنبه وقت انتقال دادن

من پنج شنبه روز ۸ میشه باید برم سونو ببینم اوضاعم چطوره؟

فعلا روزی ۴ تا استرادیول دارم