2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست
پرونده فرستادن جنین شناسی گفت بلاست بشن ۳ تا بودن دو تابلاست شد انتقال دادن با جنین شناس مشورت می کن ...

راستی راستی سیکلت لانگ بود؟ یکمی از داروهای انتقالت میگی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پرونده فرستادن جنین شناسی گفت بلاست بشن ۳ تا بودن دو تابلاست شد انتقال دادن با جنین شناس مشورت می کن ...

کلا ۳ تا جنین داشتی عزیزم ؟

انشالله که دوتاشون می‌چسبن به دلت گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب که بلاست شدن خداروشکر منم دکترم مشایخیه کاملا از نظر اخلاقی میشناسمش😁 قبلا میکرو کرده بودی ...

من شوهرم تسه شده چندتا تو نمونه پیدا کردن فقط نصف تخمک هام جنین شدن. موقع فریز گفتن خوبه. دو تا بلاست قبلا انتقال دادم ولی نگرفت دکتر گفت احتمالیه. ایمنی انعقادی گفت لازم نیست الان ولی اگه نشد آزمایششو میدم چون فقط دو تا جنین برام مونده. 

خدایا شکرت
وااای کاش منم فردا انتقالم بود ....من شنبه هستم ....ان شالله مثبت میشی به حق اول مظلوم عالم علی.ع... ...

شنبه چشم به هم بزني مياد عزيزم، ممنون انشاالله شماهم مثبت بشي بحق همين ماه عزيز😍🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم انشاءالله فردا که میری جنیناتو بیاری خونه میچسبن به مامانِ مهربونشونو ماندگار میشن برات ا ...

انشاالله عزيز دلم، ممنون از دعاي قشنگت😍 

چشم حتما، اگر قابل باشم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام زینبی جون میشه راهنماییم کنی هیدروپس چیهدوقلو باردارم الان سونو شدم گفتن یکی از قل از ...

سلام عزیزم قل دوم سالم و خوشحاله 😍😍😍😍😍 فقط برای ادامه حاملگی حتما زیر نظر پریناتولوژیست باش و فولیک اسید 5 بخور

راستی راستی سیکلت لانگ بود؟ یکمی از داروهای انتقالت میگی

اولین بار لانگ بود منفی شدم دومین بار لانگ بود با کرونا انتقال انجام نشد. اینبار روز ۵ قاعدگی دکتر حافظی ویزیتم کرد گفت پریودات منظمه چون دو تا سیکل دارویی گرفتی اینبار سیکل نچرال برام گذاشت دکتر مشایخی بقیه کار رو ادامه داد هر ۳ روز سونو شدم و آزمایش روزهای آخر دو روز و آزمایش تا روز ۵ و ۶ پشت هم گفتن اماده شم برای انتقال یک اچ ام جی تزریق کردن غروب روز ۶ دیگه دارو ندادن روز ۱۳ انتقال بلاست انجام شد و یک شیاف شب ها دادن

خدایا شکرت
سلام عزیزم قل دوم سالم و خوشحاله 😍😍😍😍😍 فقط برای ادامه حاملگی حتما زیر نظر پریناتولوژیست باش و ف ...

خیر ببینی جواب منو بده شنیدم اب هویج خوبه براانتقال که قبلش بخوریم شنیدی همچین چیزی؟یانکنه ضرر داره

من شوهرم تسه شده چندتا تو نمونه پیدا کردن فقط نصف تخمک هام جنین شدن. موقع فریز گفتن خوبه. دو تا بلاس ...

چقدر جنین شناسی رویان کارش درسته که با وجود تعداد کم اسپرم جنین ها بلاست میشن

امیدوار شدم

انشالله مثبت میشی انگیزه ی ما هم بیشتر میشه😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کلا ۳ تا جنین داشتی عزیزم ؟ انشالله که دوتاشون می‌چسبن به دلت گلم

ان شالله 

ان شالله قسمت همه منتظرا مخصوصا بچه های این تایپک

فقط دو تا دیگه برام موند همسرم آزو بزور همین چندتا نمونه پیدا شد

خدایا شکرت
عزیزه دلم خواهری اصلا نگران نباش انشالله این بار برات میمونن به حق این ماه عزیز و این شبای قدر این آ ...

مرسي عزيز دلم، قربون مهربونيت دريادل😍 منم برات نيت ميكنم عزيز دلم🌷 انشاالله فردا خوش خبر بياي♥️ راستي همش يادم بود بهت يادآوري كنم كه شناسنامه هاتون يادتون نره عزيزم🌸