2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044576 بازدید | 684400 پست
ای جانم آره یادمه گفتی دختره عزیزم آره بهترین کار همینه فقط یه چیزایی که ضروریه رو بخر که فرقی نداشت ...

قربونت برم عزیزم .ان شالله روزی خودت و همه دوستان تایپیک 💕💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ای جانم عزیزم انشالله جنسیت هرچه که هست صحیح سالم باشه به امید خدا و به موقع بیاد تو بغلتون &nb ...

باور کن هیچ علائمی نداشتم .تازه روز ۱۱ بی بی زدم این قد پشیمون شدم که چرا همچین کاری کردم ده دقیقه بعدش رفتم نگاهش کردم دیدم دو خط شده .خودمو آماده کرده بودم برای آزمایش منفی از بی علائمی .فقط روز ای آخر کمی درد پریودی داشتم همین. ان شالله شما هم مامان میشی به زودی

سلام ماهنده جونم آره فردا شد میخواستم بهت شب پیام بدم انشالله عزیزم. ببین ماهنده الان دارم میگم بهت ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزم. دعای منم پشتته. خدا پشت و پناهت باشه. آیت الکرسی برات میخونم عزیزم. اصلا نگران هیچی نباش فوق العاده عمل سبکیه و چشماتو ببندی و باز کنی تموم شده. بعدشم از امشب دوغ بگیر بعد عمل مرتب بخور که زودی سرپا بشی انشالله. میسپرمت به خدای مهربون عزیز دلم. اره حتما میام میگم. گرچه اگه منفی باشه دلم نمیاد حال بچه ها گرفته بشه. ولی خب میگم عزیزم. منم صبح به امید رحمت خدا میرم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
باور کن هیچ علائمی نداشتم .تازه روز ۱۱ بی بی زدم این قد پشیمون شدم که چرا همچین کاری کردم ده دقیقه ب ...

مرسی عزیزدلم با دعای شما دوستان گل الهی آمین.

سینه دردم نداشتی اصلا؟

من راستش از دیروز سینه دردم کم شده قبلش یکم داشتم الان خیلی کمتر شده از این استرس گرفتم.

لطفا با تو دلیت برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا، مرسی عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزدلم با دعای شما دوستان گل الهی آمین. سینه دردم نداشتی اصلا؟ من راستش از دیروز سینه دردم ک ...

قابل باشم حتما دعا میکنم همه رو عزیزم .من هر روز یس میخونم و آیه الکرسی همه رو دعا میکنم.من اصلا سینه درد نداشتم.باور کن همین الان هم که باردارم و توی ماه پنج رفتم به جز دو سه بار که از شدت سردرد تهوع گرفتم و بالا آوردم دیگه هیچ علامتی ندارم .حتی شکمم هم خیلی بزرگ نشده .اصلا انگار نه انگار 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام ماهنده جونم آره فردا شد میخواستم بهت شب پیام بدم انشالله عزیزم. ببین ماهنده الان دارم میگم بهت ...

عزیزدلم الهی کلی جنینای تپلی برات تشکیل شه که اولیش بشه چراغ خونت 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قابل باشم حتما دعا میکنم همه رو عزیزم .من هر روز یس میخونم و آیه الکرسی همه رو دعا میکنم.من اصلا سین ...

ای جانم عزیزدلم انشالله به موقع نی نی رو بغل کنی عزیزدلم  مرسی گلم هم بابت جواب هم دعات خیر ببینی الهی منم دیگه بیخیالش میشم تا ببینم خدای مهربون برام چی میخواد .

در اندک من تویی فراوان یارب..
فدای دل مهربونت بشم عزیزم. دعای منم پشتته. خدا پشت و پناهت باشه. آیت الکرسی برات میخونم عزیزم. اصلا ...

قربون برم من پیامتو برای همسرمم خوندم مرسی که بهم ارامش میدی همسرم خیلی برات دعا میکنه قلب مهربونی داره شاید واسه خودش دعاش گیرا نبوده ولی انشالله برای شما بگیره. چشم عزیزم با آرامش و توکل به خدا میرم. انشالله خوش خبری فردا منم به نیتت یاسین میخونم که با جواب مثبت بیای ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
 جلسه ای ی تومن هستش گلم من ک دیگه میترسم برای جلسه دومم برم پام نمیره ب خدا دردش ی طرف من کمی ...

آخه می‌دونی چیه،آدم اگه بدونه این همه درد کشیدن و هزینه کردن و وقت گذاشتن رو نتیجه تاثیر داره همه رو به جون میخره،ولی من میترسم همه اینها رو انجام بدم بازم منفی بشم فقط دو تا جنین دارم،تا حالا ۵بار انتقال منفی داشتم هر بار که نتیجه رو گرفتم کلی داغون شدم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

سلام بچه ها ی سوال

میگم من دوتا انتقال منفی داشتم اولی دو تا سه روزه دومی دوتا بلاست

بنظرتون برم بگم آزمایش های ایمنی انعقادی رو برام بنویسه؟

یا ی بار دیگه انتقال بدم اگه نشد بگم؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربون برم من پیامتو برای همسرمم خوندم مرسی که بهم ارامش میدی همسرم خیلی برات دعا میکنه قلب مهربونی د ...

خیر دل مهربونتونو ببین انشالله. از همسرتم تشکر کن عزیزدلم. ممنونم از محبتت. مطمعنم خیری که برای دیگران بخواین به خودتون برمیگرده عزیزم. انشالله با همین سیکل مامان بابا میشین و فرشتتو یا شایدم فرشته هاتو بغل میکنی🥰🥰ممنونم ازتون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزدلم الهی کلی جنینای تپلی برات تشکیل شه که اولیش بشه چراغ خونت 

وای جانم به خدا اشکم در اومد خیلی التماس دعا دارم ازتون انشالله که خودتم تیکر بارداریت واقعی بشه به زودی و بیام بهت تبریک بگم الهی آمین دوستای خوب و مهربونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤