2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بزرگه عزیز دلم .منم هیچوقت فکر نمی کردم یه روزی مادر شم ولی خدا خواست و شدم .ان شالله به زودی دل ...

ممنون عزیزم من که دیگه دارم فکرمیکنم خدا اینطورقشمتمو رقم زده... ولی بازم ادامه میدم دلش به رحم بیاد

من سری قبل خیلی ریلکس بودم نگرفت اینبار میخوام بیشتر استراحت کنم. تو ماشین هم صندلی رو بخواب کردم هر ...

ای جانم به خانواده آدم نگه واقعا سخته یه بهونه بیار اگه نمیخوای بری مثلا بگو همسرت سرش درد میکنه یا دلش.

اخه میگن استراحت مطلق هم خوب نیست منم بخاطر اون هر از گاهی راه میرم وگرنه کاری نمیکنم تهش سر آشپزی توضیح بدم چقد مثلا بریزه چکار کنه اونم بیشتر میشینم رو صندلی گاهی هم سرپا ولی کوتاه

در اندک من تویی فراوان یارب..
سمر جون میدونم سخته اما سعی کن کنترل کنی خودتو و بهش فکر نکنی. باور کن من دوتا انتقال اولم هر علایمی ...

عزيزم واسه انتقال سوم مثبت شدي چه كارهاي كرد دكترت كه دوانتقال اول انجام ندادي  همون شانس٤٠ درصد بود يا ازمايشات چيزي انجام دادي

[QUOTE=188993158]من کار خاصی در طول روز نمیکنم عزیزم ولی دائم هم نمیخوابم  گهگاهی تو خونه راه م ...

من هشتو  ربع صبح چهارشنبه انتقال دادم دقیقش میشه شش روزو  نیم 😅

در اندک من تویی فراوان یارب..
من هشتو  ربع صبح چهارشنبه انتقال دادم دقیقش میشه شش روزو  نیم 😅

ايشاله مامان شدي به خدا هميشه به فكرتم وبرأت دعا ميكنم راستي دستشويي فرنگي استفاده ميكنين؟ بايد بعد انتقال دستشويي فرنگي باشه؟

سلام 

در مورد یک مسئله ای می خواستم نظرم را بگم چون فکر‌ کردم شاید کمکی کنه.  من خودم خیلی در مورد این مسائل سردر گم بودم تو اون دوران‌.

از نظر علمی و تجهیزات رویان حرف اول را می زنه و در درجه بعدش ابن سینا. از نظر بین المللی و مقاله علمی و این مسایل هم فقط رویان تو ایران مطرحه. هیچ کس جای دیگه را نمی شناسه. مراکز جدید دیگه ای که اومدن بیشتر تبلیغات وسیع دارن و موفق می شن که معروف بشن. چه دلیلی داره که یک سونوی ساده ( که با ساده ترین سونو هم می شه چک کرد مثلا سونوهای وسط سیکل) و یک ویزیت،  ۵۸۰ هزار تومان در بیاد و ملت هم همدیگه را تشویق کنن که برید اونجا و پولتون را  بریزید دور . من خودم یکی دو بار پیش نصر رفتم ولی واقعا احساس کردم الکی دارم وقت تلف می کنم که این وقت تلف کردن برام ۹ ماه تموم شد .  رویان هم به دلایل شخصی نمی تونستم برم. نهایتا هم ابن سینا رفتن و راضی بودم. برخورد بدی ندیدم و قیمتها هم کاملا خوب بود

اصلا قصد تبلیغ جایی را ندارم ولی حس می کنم این تبلیغات نهایتا باعث می شه که خیلی از افراد تو این مسیر مثل خودم که واقعا هم خسته هستن، راه اشتباه را برن

سلام  در مورد یک مسئله ای می خواستم نظرم را بگم چون فکر‌ کردم شاید کمکی کنه.  من خودم خیل ...

عزیزم هیچ کس تبلیغ جایی رو فعلا نکرده تا الان که من توی این تاپیک بودم همه بچه ها به انتخاب خودشون رفتن مراکز. میشه بگم دکترتون ابن سینا کی بوده؟ منم اونجا میرم و فعلا پانکچر شدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جانم به خانواده آدم نگه واقعا سخته یه بهونه بیار اگه نمیخوای بری مثلا بگو همسرت سرش درد میکنه یا ...

منم مطلق نیستم راه میرم. بهانه کرونا اوردم گفتم همکار همسرم گرفته 🙄 اخه سری قبل می دونستن منفی شدم فشار مامانم رفت بالا سری قبل کلا زندگی معمول داشتم فقط خودمو خسته نمیکردم اینبار میخوام بیشتر استراحت کنم

خدایا شکرت
وای واقعا? من هیچ چکاپ سینه نرفتم تاحالا

روز اخر پریودی زیر دوش با کف دست از زیر بغل بصورت دایره وار بیا جلو تا نوک سینه غذه غیر عادی نباید باشه چیزی که سفت باشه و خیلی بزرگ. سنت پایینه برای بالای ۳۵ سال خطر بیشتر هست. 

خدایا شکرت
منم مطلق نیستم راه میرم. بهانه کرونا اوردم گفتم همکار همسرم گرفته 🙄 اخه سری قبل می دونستن منفی شدم ...

انشالله به سلامتی 

رویان انتقالش چجوری بود؟ بدون سونو برات انتقال دادن؟ دکترت کیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻