2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
ان شالله  استراحتت چطوره در چه حد فعالیت می کنی؟

من کار خاصی در طول روز نمیکنم عزیزم ولی دائم هم نمیخوابم  گهگاهی تو خونه راه میرم یا مثلا تو آشپزی به همسرم کمک میکنم . مثلا امروز دو تا پنج دقیقه راه رفتم . شما چطور؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
مثلا چه مشکلایی؟تو سونوداخلی یاعکس رنگی مشخص نمیشن؟؟

واسه من عکسم نرمال بود 

خودم به دکترم درخواست دادم که بررسی بشه اگه هم مشکلی نبود برام خراش بدن

مشکلاتی مثل پلیپ ، سپتوم، چسبندگی ، ناهنجاری رحمی با هیسترو مشخص و برطرف میشه

من دکترم گفت حفره رحمت خیلی تنگ بود و مناسب بارداری نبوده گفت احتمال منفی شدنت این موضوع بوده که برام ترمیم کردن رحممو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کار خاصی در طول روز نمیکنم عزیزم ولی دائم هم نمیخوابم  گهگاهی تو خونه راه میرم یا مثلا تو آش ...

من سری قبل خیلی ریلکس بودم نگرفت اینبار میخوام بیشتر استراحت کنم. تو ماشین هم صندلی رو بخواب کردم هر از چندگاهی ایستادیم قدم زدم. الان مامانم افطاری دعوت کرد نرم میگن چیشده به کسی هم نگفتم موندم چیکار کنم

خدایا شکرت
عزیزم منم جنین هام سه روزه بودن .نگران نباش من بی علامت باردار شدم خدا رو شکر .ان شالله شما هم مثل م ...

انشاءالله با دعای خیرِ شما عزیزدلم شمام لک نداشتین اصلا؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دخترهایی که مثبت شدین استراحتتون چطور بود؟ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

عزیزدلم کاش خونه مامانتو بهونه میاوردی قبول نمیکردی الان بری اونجا باید کاملا طبیعی باشی دیگه نمیشه که شما باید درازکش باشی الان مخصوصا روزای اول 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدای دل مهربونت بشم من. انشالله مثبتی. خداشاهده منم دیشب به یادت بودم. لطف داری عزیزم. انشالله خوبیا ...

برات آیت الکرسی میخونم مهربونم انشاءالله که جنینات سفت چسبیدن بهت وفردا دست پر میای خبرِ خوش بهمون میدی 

الهی آمین

برات آیت الکرسی میخونم مهربونم انشاءالله که جنینات سفت چسبیدن بهت وفردا دست پر میای خبرِ خوش بهمون م ...

انشالله. لطف میکنی❤️🌷 منم برات میخونم عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دخترهایی که مثبت شدین استراحتتون چطور بود؟ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

عزیزم مهمتر از استراحت قدرت رشد جنینه. جنینی که بتونه رشد کنه تو هر شرایطی به تقسیم ادامه میده ولی سه روز اول استراحت کن 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
هر هفته این تایپیک متوسط چن نفر باردار میشن؟

نمیشه اینجوری گفت عزیزم

فقط اینو بدون شانس هر بار آی وی اف تا ۴۰ درصده عزیزم

بسته به سن ‌هر چقدر کمتر باشه شاید شانس به ۵۰ درصدم برسه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکتر علیرضایی ماما هم داره یا خودش ویزیت میکنه؟؟؟

ماما هم داره عزیزم

شرح حال میگیره ازت

بعد به دکتر منتقل میکنه در نهایت دکتر ویزیتت میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد