2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
@ماهنده     @داداشمممم     عزیزای دلم امیدوارم فردا یکی از بهترین روزه ...

عزیزمی شما انشالله واقعا خوشحالم از اینکه اینقد دعای خیر پشت و پناهمه واقعا بهم آرامش میده خدا خیرتون بده انشالله که به مراد دلت برسی انشالله که تخمکام پوچ نباشن و برام جنین تشکیل بشه. فدای شما و قلب مهربونت التماس دعا 😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ماهنده     @داداشمممم     عزیزای دلم امیدوارم فردا یکی از بهترین روزه ...

ممنون از محبتت. محتاجیم به دعا عزیز دلم. انشالله مادر شدن خودت به زودی♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون عزیزدلم😓قسمت این بوده, چقدرباعلایمم شماهارواذیت کردم خودم امیدوار. دعاکن ایشالله دیگه اینبارب ...

خدا بزرگه عزیز دلم .منم هیچوقت فکر نمی کردم یه روزی مادر شم ولی خدا خواست و شدم .ان شالله به زودی دلت شاد شه مهربون ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
@bopo ‍ ..... @faribakhanoomi       .....   @لی_لا      & ...

سلام عزیزم خوبیم شما خوبی 

من هندونه دو بار خوردم به من نساخت معدم درد گرفت .من برنج هم میخورم ولی گوشتو خورشتی درست نمیکنم حبوبات و لبنیات هم نمیخورم گرمی هم زردی پسرم خوب شد میخورم دیگه از پسر من که برنگشت زردیش بخور نوش جونت با خیال راحت 

مرسی عزیزم میدونید حدودی هزینش چقد میشه؟

ببینید بستگی داره چه آزمایش های واستون بنویسه 

واسه من با بیمه تامین اجتماعی حدودا 1200 شد 

هیسترو هم با بیمه و داروهام 3 تومن شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

@ماهنده    

@داداشمممم    

دوستای گلم‌ امیدورام فردا بهترین روز براتون باشه و با خبرای خوشتون شادمون کنید ، ماهنده جون با یه بتای تپلی و داداشممم با تخمک های پر کیفیت و ایشالا جنین های گوگولی قوی 🌹😍

@ماهنده     @داداشمممم     دوستای گلم‌ امیدورام فردا بهترین روز براتون باشه ...

فدای محبتتون بشم عزیزم انشالله خیلی محتاجم به دعاتون. انشالله مهرماه جونم خودتم با بتای عالی بیای خبر بدی و خوشحالم کنی. ممنون که هستید ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ای جانم عزیزم انشالله جنسیت هرچه که هست صحیح سالم باشه به امید خدا و به موقع بیاد تو بغلتون &nb ...

سمر جون میدونم سخته اما سعی کن کنترل کنی خودتو و بهش فکر نکنی. باور کن من دوتا انتقال اولم هر علایمی که دوستان مثبتی داشتن رو داشتم به جز لک ولی منفی شدم اما سومی هیچ علامتی نداشتم جز اون لکی که روز ۸ و ۹ دیدم که اونم اصلا بهش به عنوان علامت نگاه نکردم.عادی عادی بودم. سعی میکردم بهش فکر هم نکنم ولی مثبت شدم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
@ماهنده     @داداشمممم     دوستای گلم‌ امیدورام فردا بهترین روز براتون باشه ...

ممنومم از محبتت مهرانه جون. دلم روشنه انتقال خودت مثبته. انشالله چند روز دیگه باید بهت تبریک بگیم❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰