2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044816 بازدید | 684412 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم از پچ استرادیول هم استفاده کردن براتون؟  خون رسانی شریان های رحم در داپل ...

سلام عزیز دلم....ممنونم الحمدلله ....خودت خوبی ایشالله؟.من سر صخامت خیلی سختی کشیدم دو دفعه هم سیکلم کنسل شد ....بعد خودم از خارج ار کشور پچ اورده بودم به دکترم نشون دادم گفت خوب خالا بزار.......دیگه تا ۶.۱ بال رفت دکتره هم که دیگه ذله شده بود عحله کرد انتقال رو انجام داد .....دیگه نفهمیدم واقعا از پچ داشت کار میکرد یا نه......داپلر هم نشدم عزیزم.....به نطرت قبل از انتقال پیشنهاد بدم به دکتر؟....اینجا بعصی از دوستان با لتروزول و سینال اف و بدون استفاده از ایتردیول صخامتشون زیاد شده در صورتیکه با استردیول مثل من صخامتشون بالا نمیرفت ...به نطرت لاروزول و سینال اف باعث صخامت میشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم من همیشه برای چشم انتظارهای گروه دعا میکنم. دلتو بسپر به خدا. انشالله تو این ماه رحمت لطف ...

ممنونم ایشالله خدا دل شمارم این هفته شاد شاد کنه امیدمون بخودشه  انشالله قسمتوم  باشه ما که جز صبر و دعا کاری ازمون برنمیاد.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ناامیدنیستم ولی واقعاروح وخسمم خسته اس نگاه چقدرچاق شدم ازاین داروها. همسرم میگه اینحورمیکنی نمیخواد ...

میدونم چی میگی عزیزم ما با تمام وجود مون درکت میکنیم...من خودم تا چند ماه پیش همین حال تورو داشتم عزیزجان ولی چه میشه کرد جز صبر تجدید قوا کن هرکاری که فکر میکنی حالتو خوب میکنه مثل سفر یا خرید،، اما بعدش بازم توکل به خدا کن و ادامه بده انشالله حاجتتو میگیری مثل ماها

من قبل انتقال یه ختم بسم الله الرحمن الرحیم ۴۰ روزه انجام دادم که دقیقا چند روز بعدش آزم مثبت شد خیلی بهش اعتقاد دارم اگه دوس داری بهت میگم چجوری باید انجام بدی...

ممنون عزیزم چقدرارزوم بوددختربشه هم اسم حضرت عمه سادات😭😭😭

عزیزم یکی از آشناهامون باردار نمیشد دکتر گفته بود باید ای وی اف کنی . گفت نا امید تو خونه بودم مادرم زنگ زده گفته دارم میرم پابوس حضرت زینب برای تو . گفتش که همون ماه پریود نشدم و بی بی چکم نزدم چون اصلا امیدی نداشتم که تهوع و ... شروع شد آزمایش دادم با نا امیدی تمام ولی مثبت شد . اسم دخترش زینبه الان ۹ سالشه . مامانش عروسک نذر کرده بود ۱۰ تا به بچه های نیازمند بده . انشالله حضرت زینب یه کوچولوم به تو بده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
میدونم چی میگی عزیزم ما با تمام وجود مون درکت میکنیم.. .من خودم تا چند ماه پیش همین حال تورو داشتم ع ...

عزیزم خدا نی نی هاتو  حفظ کنه میشه بمن یاد بدی؟ 

التماس دعا گلم شما بارداری خدا دعاهاتو  مستجاب میکنه با تو دلیت منم دعا کن این ایام قدر محتاج دعام ده روز دیگه باید آزمایش بتا بدم.

میدونم چی میگی عزیزم ما با تمام وجود مون درکت میکنیم.. .من خودم تا چند ماه پیش همین حال تورو داشتم ع ...

عزیزم بگو ختمشو منم انجام بدم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بخدا ازدیشب تاحالایک لحظه هم پلکام نرفته روهم ,خواب نمیادبه چشام. فقطم میام اینجادردودل میکنم مامانم ...

درسته آدم دوست داره با یکی حرف بزنه و از سختی ها که پشت سر گذاشته و ناراحتی هاش حرف بزنه ،اگر تونستی حتما یه مشاوره برو انشالله که حالت بهتر میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من از مام نگرفتم بیمارستان بهمن بودم از اونجا جنینهامو منتقل کردم مام

اها مرسی گلم.....میشه بپرسم چن تا تخمک داشت؟چن سالش بود ؟....دفعه چندمش بودکه تخمک میداد

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم خدا نی نی هاتو  حفظ کنه میشه بمن یاد بدی؟  التماس دعا گلم شما بارداری خدا دعاهاتو & ...

ممنون قربونت برم

چشم حتما اگه خدا ازم قبول کنه برا همه دعا میکنم مخصوصا برا شماهایی که انتقال دادین و منتظر جوابین،،شمام منو تو دعاهات یادت نره

انشاالله مثبتی به حق صاحب همین روزا🙏

الان براتون میگم چطوره ختمش

درضمن نذر حضرت علی اصغر هم خیلی جواب میده برای بچه دارشدن

نه عزیزم من پیش عارفی و فروتن جواب ازمایش هامو بردم دارم پرندیزولون میخورم فعلا میخوام زیر نظر فروتن ...

اها ...مرسی از حوابت عزیزم ....از عارفی راصی هستی؟...

نیلو جون یعنی امکان داره انقد زود لک لانه گزینی باشه؟ اخه بچه ها میگفتن روز هفت و هشت انگار لک میاد ...

عزیزم انشاءالله که لک لانه گزینی هست، آره امکانش هست، مامان ماهک فکر کنم روز هشتم یا نهم بود بی بی چکش مثبت شد، دوتا جنین بلاست هم مثل شما انتقال داده بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون قربونت برم چشم حتما اگه خدا ازم قبول کنه برا همه دعا میکنم مخصوصا برا شماهایی که انتقال دادین ...

مرسی گلم چشم دعاگوتم از همون روزی که رفته بودی ریداکت  عزیزم ایشالله به موقع زایمان کنی و صحیح سالم نی نی رو بغل کنی. از علائمت میشه بگی بهم شما لک لانه گزینی داشتی اگه آره روز چندمت؟