2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
چرا عزیزم زنگ نزدی مرکز بگی. کدوم مرکز بودی همون لحظه که دیدی خونریزی داری چرا بهشون نگفتی باید بگن ...

دستت درد نکنه عزیزم خیلی محتاج به دعام چرا گفتم الانم زنگ زدم گفت اگه تا دو روز دیگه قطع نشد برو پیش دکترت .منم اینقدر اعصابم خورده دیگه اصلا رعایت نمیکنم همینطور میشینم پا میشم شوهرم میگه اگه هیچیم نبود با این طرز نشیتن و پا شدنت از بین رفت 😔😔😔

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم انشاءالله که لک لانه گزینی هست، آره امکانش هست، مامان ماهک فکر کنم روز هشتم یا نهم بود بی بی چ ...

التماس دعا عزیزم توکلم بخداست  این روزا منو فراموش نکنید ایشالله که اینجوری باشه که میگید.مدسی گلم از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا عزیزم توکلم بخداست  این روزا منو فراموش نکنید ایشالله که اینجوری باشه که میگید.مدسی ...

عزیزم انشاءالله که دامنت سبز شه به حق این ماه عزیز، این روزا هر وقت یاد تو و دوستانی که انتقال دادن افتادم آیت الکرسی خوندم انشاءالله که دلتون شاد شه .

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم انشاءالله که دامنت سبز شه به حق این ماه عزیز، این روزا هر وقت یاد تو و دوستانی که انتقال دادن ...

ممنونم مهربون خیر ببینی الهی بزودی زود مادر بشی عزیزم و خدا دلتو با نی نی صحیح سالم شاد کنه به حق علی.

چی خوردی. من 50 روز دیگه مجدد سیکل پیک آپ دارم. بهم گفتن تغذیه سالم. اصلا نمیدونم به غیر از مغذی جات ...

لوبیا پلو نخود فرنگی سبزیجات زیاد بخور پروتینن هم خوبه گوشت گوسفند گرمه ماهی بخور سرخ کردنی رو حذف کن آوکادو گیرت اومد بخور دوغ بخور

خدایا شکرت
ان شاالله لک لانه گزینیه نگران نباش عزیزم 😊 استراحت کن و ذکر یا جواد الائمه ادرکنی بگو

چشم عزیزم ایشالله همینجور باشه مرسی چشم الان میگم مرسی گلم التماس دعا.

دستت درد نکنه عزیزم خیلی محتاج به دعام چرا گفتم الانم زنگ زدم گفت اگه تا دو روز دیگه قطع نشد برو پیش ...

فدات شم گلم. ببین عزیزم اشتباهت همینه شما حتما استراحت کن حتما دراز بکش خم و نشو انشالله که چیزی نیست و قطع میشه توکلت به خدا باشه به حق این ماه عزیز و این شبای قدر برات میمونن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم مهربون خیر ببینی الهی بزودی زود مادر بشی عزیزم و خدا دلتو با نی نی صحیح سالم شاد کنه به حق عل ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستان من جوابمو گرفتم بتام 7,17بود بالاتر از رنج ازمایشگاه ولی گفتن دوباره 48ساعت دیگه تکرار کنم

امشب با دلای پاکتون برام دعا کنین شب تقدیره

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام دوستان من جوابمو گرفتم بتام 7,17بود بالاتر از رنج ازمایشگاه ولی گفتن دوباره 48ساعت دیگه تکرار ک ...

سلام. مبارکه. انشالله به حق همین شب عزیز بالا بره. عزیزم علائمت چیا بود؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰