2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
والا تو بارداری طبیعی امکان این هست بتا خیلی کم ولی بارداری سالم چون ممکنه تخمک گذاری تاخیر داشته و ...

عزیز شما تو ماه رمضان پارسال انتقال دادین؟؟روزه را چیکار کنم پس اینطور که دوستمون پرسیدن از دغتر رهبری باید بزارم انتقال رو بعد ماه رمضون  

سلام عزیزم.من زن داداشم ۵ سال که نازایی داره و هنوز باردار نشده تا حالا چند تا دکتر عوض کرده اما مشک ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ کاش خودشون رو معرفی کنی اینجا تا بهتر بتونم اطلاعات بگیرم 

نوع آمپول و اینا رو دکتر قطعا با توجه به ذخیره میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم.....من هردوبار زمان انتقال با ۷ تا قرص استردیول ضخامتم بالا نمیرفت .....ضمنا اندازه هورمون ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم از پچ استرادیول هم استفاده کردن براتون؟ 

خون رسانی شریان های رحم در داپلر چک شده؟ 

عزیزدلم‌غصه‌نخور‌..این‌روزهامیگذره‌وروزهای‌خوب‌میرسه مطمعن‌باش‌مامان‌میشی‌..‌ناامیدنباش دلم‌روشنه‌ ...

ممنون عزیزم نمیشه ادم الکی میگه غصه نمیخورم امانمیشه ته دل ادم یه غمی میاد, خداروشکراینم امتحان ماست. وای نگوو ازانرژی مثبته خخخ فقط میگم دوقلویاسه قلوبده خدایا😂😂

ازدیروز داروهاروشروع کردم دعاکن عزیزدل که اینباربشه انتقال بدم. شماچیکارکردی?? 

اگه سوزنش درد نداره واست اولش تزریق داروش یکم درد داره بعدش عادی میشه برات. منم دفعه اول موقع تزریقش ...

باشه عزیزم. اره اروم زد ولی درد داشت😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زینبی بابا جون شما ماه رمضون انتقال داشتین؟ من دارم این ما انتقال میدم خیلی عذاب وجدان دارم واسه روز ...

راستش من 5 روز بعد از عید فطر انتقال داشتم و تمام روزه ها رو گرفتم فقط سه روز مونده به عید دکترم دید ضخامتم بالا نرفته بهم گفت نگیرم

عزیزکم چشم حتما. انشالله به زودی خونه ات و خونه دلت غرق شادی و آرامش بشه

ممنونم قربونت برم فردا ساعت چندمیری سزارین شی؟ برات ایت الکرسی وحمدمیخونم زایمان راحتی داشته باشی. فقط توروخدافراموش نکن ازته دلت دعاکن بشدت دلم شکسته

سلام‌عزیزم خوبی ؟  بله فردا ۴۰ روزش میشه

عه قدمش مبارک باشه براتون خواهری چشمت روشن 

ببخش من ی مدت نبودم دیر تبریک گفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فرداست عزیزم. ممنون از دعای قشنگت. چشم اگه قابل باشم رو جفت چشمام. حتما حتما دعا میکنم چون از صمیم ق ...

لیلا جان چقد برات خوشحالم من ار روز اولی ک بی بی چکت مثبت شد خوشحال شدم برات تا امروز که میکی فردا زایمانته عزیزم من اسمم سمیراست برام دعاکن اول خداگره از کار زندگیم برداره بعدم جبران سقطی ک کردم بهم بچه بده تو رو خدا همین الان ک پیاممو خوندم دستت بزار رو شکمت خدارو قسم بده به کرم و بزرکیش که این فرشته رو نصیبت کرده بگو سمیرا مشکل از زندگی باز بشه و رنک خوشی ببینم الهی بچتو سالم بغل بکنی به حق امام زمان حضرت زهرا

سلام زینبی جون ببخشی من زخیرم ۶.۹هست بهم متفورمین دادن به نظرت برایه چیه؟ چه کار میکنه روزی ۲تا۵۰۰ ...

سلام عزیزم خوبی؟

گلم برای کیفیت تخمک بهت دادن و به تعداد ربطی نداره 

احتمالا قند خون لب مرزی داری و کمک به تنظیم قند خون به کیفیت تخمک هم کمک میکنه 

خداروشکر ان شاالله نتیجه مثبت میگیری عزیزم. نمیدونم چرا خیلی دوس داشتم منم ماه رمضان باشه انتقالم.یه ...

اره منم خیلی دوست دارم حس میکنم ماه مهمانی ونزدیکی بخداهست خدابهمون بیشترنظرمیکنه. انشالله ازمایشاتت خوب میشه. برای منم ازمایش نوشته بدم تاسطح پروژسترون واستروژن خونم رو بررسی کنن

پس حالا من چیکار کنممم

چطور؟ یادم رفته فرشته جون در چه مرحله ای بودی شما؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱