2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
دودر جوز و پودر ثعلب قلوه چی ان؟

جوز هندی

ثعلب قلوه هم پودرشو گرفتم

ولی جوز درسته گرفتم خودم آسیاب کردم بوی تیزی هم داره

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بالاست عزیزم. به من پردنیزولون ندادن. هیدروکسی کلرکین مصرف کردم. نگرانش نباش

باشه ممنونم گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزدلم قربون دل شکستت بشم خواهر میدونستم امروز آزمایش داری اومده بودم با خبر مثبت شدنت خوشحال ...

سلااام خواهرمیبینی؟ من راضی بودم مثل توبشم هی هرباراسترس ولی باردارشم نشدخدانخواسته فعلا. خداوندکوچولوی خاله روسالم بزاره بغلت. خیلی ناراحتم همسرم حالمودیده رنگ وروم میگه اینجوری دیگه اصلا نمی خواد بازای وی اف کنی بزار طبیعی شدشدنشدم هیچی. 

دارم سعیم میکنم فراموش کنم عذابه هربارفکرکردنش این15روزه چقدردنبال علایم بودم براشون ایت الکرسی خوندم و... 

منکه همین الان لخته خون ازم رفت دیگه مطمئنم جنینام دفع شدن .این دیگه اخر بدشانسیه😔😔

چرا عزیزم زنگ نزدی مرکز بگی. کدوم مرکز بودی همون لحظه که دیدی خونریزی داری چرا بهشون نگفتی باید بگن چرا اینجوری شده. ناراحت نباش برات آیت الکرسی میخونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من و شوهرم مشکلی نداشتیم ناباروری ناشناخته بود جنینامون هم ضعیف شدن نمیدونم چرا  میگن ت ...

عزیزم اصلاح سبک زندگی کردیم ما اصلا چیزهای صنعتی و شرکتی نمیخوریم. غذاهامون ابپزی هست و سرخ کردنی نمیخوریم. تخم مرغ محلی و شیر محلی و عسل اصل و میوه و سبزی مرتب میخوریم. انواع معجون ها و داروهای گیاهی و پودر جلبک اسپیرولینا. شوهرم حتی پیاده روی هم اضافه کرده بود به رژیمش. ما حتی ژل رویال و کاسنی و انواع معجون ها رو مصرف کردیم. الان واسه تکرار سیکل دیگه نمیدونم چیکار کنم. خودمون خسته شدیم. البته بگم این نازایی تو خانواده ی همسرم زیاده و هیچ کدوم هم از درمان نتیجه نگرفتن و پدر مادر همسرم دخترخاله پسرخاله ان. ما هم الان بعد دوسال فقط پنج تا جنین ضعیف داشتیم بعد این همه مراقبت. که انتقال دادم. حالا یکبار برم مام با پزشک های اونجا هم مشورت کنم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم این حرفو نزن منم دوباری که منفی میشدم بعدش که دلم آروم میشد یکم به شوهرم میگفتم حتما قسمت نبود ...

ناامیدنیستم ولی واقعاروح وخسمم خسته اس نگاه چقدرچاق شدم ازاین داروها. همسرم میگه اینحورمیکنی نمیخواد دیگه ادامه بدیم بسپردست خدا. ولی مگه میشه؟ یک لحظه ناراحتم ولی میشه ول کنم اخه, دلم نمیاد😫😫

الهی. خیلی ناراحت شدم. یاد. وزی که رفتیم جواب آزمایش خودم رو بگیرم افتادم. دست همسرم رو محکم گرفته ب ...

اره دقیقااا من دوباراین حس بدروتجربه کردم ازخدامیخوام دیگه شماهاهیچکدوم تجربه نکنیددوباره. منم همینطور. من تاالان بزور خودمو کنترل کردم گریه نکنم بخاطرمادرم ولی قشنگ مشخصه از رنگ وروم انگارغم بزرگی باشه

ناامیدنیستم ولی واقعاروح وخسمم خسته اس نگاه چقدرچاق شدم ازاین داروها. همسرم میگه اینحورمیکنی نمیخواد ...

عزیزم سنت کمه ول کنم چیه. الان خسته ای. خستگیت در بره دوباره شروع میکنی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مهربون جون متاسفم که منفی شدی .میدونم که خیلی سخته چون هممون این دوران رو گذروندیم.اشکالی نداره بخوا ...

الهی من فداتون بشم چقدر شماها امید میدین عزیزانم. اینم تقدیرمن بود یاداوریش قلبموبه دردمیاره میخوام فراموش کنم بقول شما قویترادامه بدم حالابعدا. 

خداکوچولوت روحفظ کنه میگما شما بارچندم مثبت شدی؟ منم دل خوش کنم. بازم خداروهزارشکرکه شماهاهستید... نبودین حالم افتضاح بودافتضاححح

ببین رنج آزمایشگاه چنده . روبروش نوشته 

جلوش رنج نزده عزیزم .....نمیدونم چرا

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

خانما من الان ببخشید رفتم دسشویی خودمو خشک کردم ترشحم  یکم خونی بود البته قرمز نه قهوه ای ببخشید توروخدا اینجوری واضح میگم. کسی همچین تجربه ای داشته ؟ 

اخه زودم هست نمیشه بگم لانه گزینی هشتم اردیبهشت صبحش انتقال دادم دو تا بلاست.

دوساعت پیش حقیقتش یه خبر بد شنیدم  شوکه و ناراحت شدم نمیدونم بخاطر اونه یا نه چه کنم من 😔

در اندک من تویی فراوان یارب..
توکل به خدا می خوام قبلش حجامت و طب سوزنی هم برم که رحمم امادگی داشته باشه اما میدونم اینا همه با ...

آره قطعا اون باید بخاد، امیدتو نباز و با روحیه و انرژی مثبت پیش برو انشاءالله که حکمت خدا هم با خواسته دلت یکیه و به زودی دامنت سبز می شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خیلی ناراحت شدم مهربون جون ،اکثر ما این لحظات رو سپری کردیم ،میدونم چه لحظات سختی رو داری ،برای آرام ...

بخدا ازدیشب تاحالایک لحظه هم پلکام نرفته روهم ,خواب نمیادبه چشام. فقطم میام اینجادردودل میکنم مامانم میگه به من بگومگه دلم میاداخه؟ بیچاره خودش کم غصه منوداره؟