2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
چرا اورگالوتران هم بهم داده که از روز 7 استفاده کنم شما سینال اف داشتین گلم؟ چرا زده 24 واحد؟ ببخ ...

نمی دونم از دکترت حتما بپرس که بدونی چقدر تزریق کنی، برای من رو هر جلدش زده بود 75 واحد، من دوتا پودر با آب مقطر قاطی می کردم می زدم، یعنی روزی دوتا 75واحد که می شد 150 واحد تزریق می کردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش پسر منم تو دستگاه بود شیرکم میخورد سینه منو که باز دوباره پس زد که غصم گرفته بود که نکنه ...

خداروشکر گرفت برای شما

دختر من شنبه دنیا اومد 

هنوز که درگیر سینه دادن هستیم بهش 

خدایا شکرت 
سلام عزیزم خوبی دیروز کاربریتوپیدانکردم منشنت کنم  خیلی مبارک باه قدم پرنسست ....گل دخترت خوبه ...

مرررررسی عزیزم سلامت باشی 

ممنون از راهنماییت 

همین کارارو دارم میکنم فعلا که جواب نگرفتم 

خدایا شکرت 
سلام منم یه سری تیروئیدم همین حدود شده بود دکترم دز قرصمو برد بالا که وقتی اومد زیر ۲ گفت خوبه برای ...

مرسی عزیزم،پس چرا دکتر من گفت دارو نمیخاد؟فک کنم بهتره یه دکتره دیگه م برم

خدایا به امید تو❤
گفت واسه ازادسازی تخمک.مگه واسه این نیست؟به شماچیا دادن باردوم رفتی؟

بهم سینال آف داد ۳۰۰ واحد.پی دی هومونگ ۴ تا پودر دو آب 

آمپول ستروتاید ۴ تا داد. دوباره باید دوشنبه برم. سینافکت رو بهت گفت کی بزنی؟ اگه واسه آزادسازیه خودش بهت گفته چه ساعتی بزنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم عادیه منم تا زمانی که تکوناشو حس کردم فکر میکردم هیچ خبری اون تو نیست .همش دلم میخواست برم سون ...

منم دوست دارم فقط فردا بشه و برم سونو ببينمشون😢اينقدر هم دير ميگذره خدايي نامرديه يك ماه ادم از داخل خبر نداشته باشه😩

خداياشكرت....❤️ 
بهم سینال آف داد ۳۰۰ واحد.پی دی هومونگ ۴ تا پودر دو آب  آمپول ستروتاید ۴ تا داد. دوباره باید د ...

امشب باید بزنم.ساعت9.بهش گفتم امپول ازادسازی تخمکم نوشتین برام.گفت ارھ سینافکت.الان سرچ کردم انگار واسه ازدسازی نیست

چیکا جون سلام یادمه شما زود بی بی گذاشتی میشه بگی رو چندمت بود؟ و علائمت چیا بود؟ روز چندمو بالاتر ...

سلام سمرجون من روز ٤ گذاشتم كه منفي شد و اينجا منو به رگبار بستن كه الان چه وقته بي بي گذاشتنه😂😂😂😂دوباره روز ٧ گذاشتم كه مثبت شد خداروشكر. من از بعداز انتقال پادردم شروع شد بعداز اون از روز ٤ به بعد تخمدان چپم گاهي تير ريز ميكشيد روز ٦ صبح اومدم صبحانه بخورم سرگيجه وحشتناكي شروع شد چشم چپم كلا رفت انگاري تا نيم ساعت دراز كشيدم اوكي شدم همون شبش هم پهلوي چپم نصفه شب شروع كرد به درد تا يك ساعت درد ميكرد كه نذاشت بخوابم بعداز اونم كه ديگه بي بي مثبت شد عزيزم.

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها وقتی کسایی که زایمان کردن اینجا میان درمورد بچه هاشون حرف میزنن میگن دخترم پسرم شما هم دلتون یه طوری میشه ذوق میکنین  میگم اینا هم یه روز مثل الان من بودناااا...شماهم اینطوری هستینننن؟؟؟