2777
2789

اگه جز خونه جای دیگه ای قرار باشه بیارنش باهاشون اژانسی حساب میکنین؟ من در ازای همچین کاری پولی نمیگیرم

اگه وقت داشته باشم بچه رو میبرم

و اگه هم چیزی جا بذارن برمیگردم تا بردارنش 

به نظرتون من اشتباه میکنم؟

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه نیست کارت

ولی خب خوبی از حد بگذرد میدونی چی میشه که😄

حالا ی بار دوبار اشکالی نداره. ولی برای کسی بیش ازین‌خوبی کردی تلافی نکرد دیگه تکرار نکن

من تلافی میکردم. اندازه هزینه اسنپ میزدم ب حسابش

سرویس قبلی مثل شما بود جدیده هنوز پیش‌ نیومده که ببینم چطور برخورد میکنه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

نه دستتوونم درد نکنه 

سرویس دخترم سرویس خواهرزاده مم هست( خواهرم با مامانم زندگی میکنه ) هر وقت ازش میخوام دخترمو میبره خونه مامانم حتی اگه خواهرزاده‌ام اونروز مدرسه نرفته باشه... جای دیگه تاحالا نگفتم بهش نمیدونم ببره یا نه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ن اشتباه براچی چقدر خوب ک انصاف داری.. امیدوارم طرف مقابل تون هم انصاف داشت باش

خدایی اکثر خونواده ها خیلی هوامو دارن

سر هزینه سرویس کسی از اولیای بچه های من چونه نزد برعکس اولیای بچه های همکارام

همه پیش مسئولمون مدام از من تعریف میکنن و یکسره قربون صدقم میرن

حتی بعضیاشون شیرینی و چیزی هم درست کنن 

برا من میفرستن مامانا

اشتباه نیست کارتولی خب خوبی از حد بگذرد میدونی چی میشه که😄حالا ی بار دوبار اشکالی نداره. ولی برای ک ...

چه عالی🥰

ولی شهر ما کوچیکه از اینور تا اونورش راهی نیست

نه سرویسه بچه برادره منم همینجوریه

اخه همکارام میگن تو کار ما رو خراب میکنی با سادگیات

سال بعد اگه همین بچه ها رو بدن به ما خونواده انتظارشون  از ما هم میره بالا