2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اه باز گفت نشه. گفتم مادر شدی رفت. انشالله سه تایی یا چهارتایی میرین سفر😍😍😍😍😍 باشه عزیزم پالس ا ...

ممنون عزیزم ایشالله خداکنه فردامثبت بشه😍😍😍

وایی من ازذوق میمرم همون لحظه. 

انشالله میگما ماهاتوبارداری نمیتونیم سفربریم؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم کم نیس برای منم همینا بود بعلاوه اورگالوتران، اورگالوتران برات ننوشته؟ جلوگیری از آزادسازی ...

چرا اورگالوتران هم بهم داده که از روز 7 استفاده کنم

شما سینال اف داشتین گلم؟

چرا زده 24 واحد؟

ببخشیدا من اصلا اطلاعات ندارم در مورد داروها 😁😁

کتک میخوای هاااااا سفر میخوای چیکار سه چهارماه بشین قشنگ جاشون سفت بشه

خخخ نه خواهرکتک نمیخوام اونجوری همسرمم رسماکتک میزنه. منظورم از سه ماه به بعد میشه؟؟ یا کلا9ماه خانه نشینیه؟ 

خخخ نه خواهرکتک نمیخوام اونجوری همسرمم رسماکتک میزنه. منظورم از سه ماه به بعد میشه؟؟ یا کلا9ماه خانه ...

نه کلا چه بارداری معمولی چه ماها که حساس تریم تاماه چهارم میگن بهتره که نرید مسافرت و همچنین یکی دوماه اخر رو

ممنون عزیزم ایشالله خداکنه فردامثبت بشه😍😍😍 وایی من ازذوق میمرم همون لحظه.  انشالله میگما م ...

عزیزم🥰🥰🥰 الان که کروناست هیچ کاری نمیشه کرد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلللااام عزیزم چطوری؟ گل پسرخوبه؟  دعام کن فردا میرم ازمایش

مرسی عزیزم اره اونم خوبه ۲ماهش شد 

ای جونمممم ایشالا خوش خبری منم خبر کن ایشاللااا کلی خوشحال میشی با همسرتون عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود