2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای یعنی مامای دکتر طرازی هم دقیقا همینه به نظرم بی ادبتر از اون نیست. ولی دیروز که با دکتر طاهری بو ...

فک می کنن از دماغ فیل افتادن بی ادب های گستاخ ولی خوب جوابش رو دادم حیف دکتر نبود ببینه این مامای بی ادب رو دکتر رفته بود داروها رو اشتباه داده بود دوباره بهم زنگ زدنبرم داروها رو درست کنن  برگه های بیمه ام رو انداخته بود سطل اشغال بهش گفتم چرا انداختی کنارشم یه مامای دیگه بود اون بهم گفت از پذیرش بگیرم انگار زورش میمومد یه کلمه بگه برو از پذیرش بگیر بهش گفتم بی ادب با من درست صحبت کن نمی دونم این از کجا اورده بودن سری های قبل این نبود حیف از دکتر راضی ام مگرنه عوضش می کردم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
شیطونی نکن 😂😂 بزار فردا میری خوش خبر که اومدی تمام شیطونیاتو اون موقع انجام بده مهربون جون

ممنون عزیزم دعاکن😭😭😭اصلا حال خودمونمیفهمم. 

ولی برای توخیلی دعا میکنم مخصوصی, راستش رو بخوای ازته وجودم میخوام بایدونه ات مثبت شی لذت ببری دفعه اول من منفی شدم دردشوکشیدم. 

دعاکن فردامنم مثبت شم البته که خودم باورندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم دعاکن😭😭😭اصلا حال خودمونمیفهمم.  ولی برای توخیلی دعا میکنم مخصوصی, راستش رو بخوا ...

ممنونم مهربونم. منم برات مرتب دعا میکنم🥰🌷 الکی ناراحتی نکن عزیز دلم. مادر شدی فکرای خوب بکن واسه جنین هات😍❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنونم مهربونم. منم برات مرتب دعا میکنم🥰🌷 الکی ناراحتی نکن عزیز دلم. مادر شدی فکرای خوب بکن واسه ج ...

اگه مادرشم که خخخ وای هروز خریدمیکنم لباس وکلی چیزای دیگه😋😋😋

ممنونم عزیزدلم ازلطفت ازاینکه مهربونی وفراموشم نکردی😘😘😘پاهات درد داره هنوزم؟ 

عزیزم مگه شما رو یکبار دکترت همون روز که رفتی مطب سونو نکرده؟ خوب طبق همون سونو بهت دارو داده. منم د ...

چرا یه بار سونو شدم گفت شرایطت خوبه

ولی چند ماه بعد که رفتم سونو نشدم و دارو برام تجویز شد

یعنی طبق همون سونوی اول بهم دارو دادن؟

مقایسه نمیکنم

اما بعضی از بچه ها اینجا گفتن که داروشون بار اول کم بوده و تخمک و جنین کمی براشون تشکیل شده ترس افتاده به جونم

میگم نکنه برا منم این اتفاق بیافته

زردیش ۱۴بود که دو شب هست زیر دستگاهه الان  شیر خیلی کم میخوره  سینه اصلا نمیگیره  ...

سلام عزیزم خوبی دیروز کاربریتوپیدانکردم منشنت کنم  خیلی مبارک باه قدم پرنسست ....گل دخترت خوبه ؟ قطره بیلی ناستر وشیرخشت میدی بهش؟خودتم گرمی وزردچوبه وزعفون نخور کاسنی و سوپ وابگوشت ومایعات فراوان بخور هرچی بیشتر شیربخوره وادرار کنه زودتر زردیش میره ...رابط سینه بذار یا اینکه یکم شیرخشک بریزروسینت یا اب قند سینتو بذاردهنش بیین میتونه بگیره 

[QUOTE=188297186]فک می کنن از دماغ فیل افتادن بی ادب های گستاخ ولی خوب جوابش رو دادم حیف دکتر نبود ببینه این مامای بی ...[/QUOTE

آفرین که جوابشو دادی منم یه سری اگه دوباره قسمت شد رفتم میخوام حساب ماما طرازی رو برسم. من فکر کردم اینا تخصص دکتری دارن نمیدونستم ماماس دفعه بعد میخوام بهش بگم خانم منشی یکی از بچه ها بهش گفته حرصش گرفته بود 😁😁 باید احترام بذارن والا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه مادرشم که خخخ وای هروز خریدمیکنم لباس وکلی چیزای دیگه😋😋😋 ممنونم عزیزدلم ازلطفت ازاینکه مهربو ...

انشالله چرا که نه. حتما کلی سیسمونی خوشگل میخری واسه فرشته هات😍😍 عکساشو بزار ما هم ذوق کنیم برای خودت و جوجه هات🥰🥰 نه عزیزم ولی یخ میزنه پاهام خیلی. امروز همش خوابم میاد ولی دیشب خواب نداشتم. ازمایش بدم از دست داروها خلاص بشم. با شوهرم حرف میزدیم کلی برنامه ریختیم. پیتزا خیلی وقته نخوردم. دو تایی بریم یه پیتزای دبش بخوریم. موهامو که گفته بودم هر روز میبینمش خندم میگیره انقدر قاتی پاتی شده. بالیاژ و صافی کلی حالشو خوب میکنه. گواهی نامم هم اومده هنوز نرفتم تمرین رانندگی ماشین دستم بگیرم. ذوقشو دارم. کارمم رو هواست. بهزیستی هم باید برم و کاراش. باید یه فکر اساسی هم واسه ادامه ی درمان بکنیم. تصمیم سختیه.  بعد شوهرم گفت خب این برنامه ی منفی شدنه اگه مثبت بشی چی؟ گفتم هیچی از ذوق میمیرم به مرحله بعد نمیرسم😂😂😂 راستش خودمو اماده کردم که جواب منفی داغونم نکنه چون به اندازه ی کافی تو این دو سال شکستم. الان دیگه میخوام پیشگیری کنم🤣

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
یک‌شنبه میشه روز ۷ میزنم ببینم چی میشه دعا کن برام وای استرس گرفتم از الان 😂😂😂😂

انشالله که کاذب نیست. کلک چرا نگفته بودی مامان جون😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خخخ میبینی؟ خداروشکرخندیدی میخوای یکم خل بازی بیشتر دربیارم بخندی؟  روحیه بگیر بایه دوست خل وچل ...

عزیزم منم حس میکنم بارداری 😍😍😍 

توکل بخدا ببینیم فردا چنده بتات ایشالا عاالی باشه 😍🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..