2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه دیگه خیلیم نخور بازم با دکترت مشورت کن

ساده میخورم ولی چیکار کنم زنگ زدم مرکز گفتن برو فشارت بگیر اگر بالا بود خطرناکه اگرنه که فقط اب زیاد بخور..بالا که نبود فشارم پایین بود..هرچی هم اب میخورم باااازم سردرد دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اره اونم خوبه ۲ماهش شد  ای جونمممم ایشالا خوش خبری منم خبر کن ایشاللااا کلی خوشحال ...

ممنون فداتشم وای خدا روزگار چه زود میگذره گل پسر2ماهه شد. راستی عکسهای ماهانه میگیری ازش؟؟ 

توکل بخدا ازته دلت دعام کن دیگه طاقت منفی ندارم ها

منم خود ایمنی دارم و دو بار افت بتا بخاطره همین قضیه داشتم سروم هم قبل انتقال زدم دو تا ولی باز افت ...

یعنی قبل از اولین افت بتات، آزمایشاتت رو دید و برات سرم تجویز کرد؟ یا یک بار افت بتا داشتی و بعد ازمایش دادی؟

من الان توی سیکل انتقالم و نهایتا ۲۰ روز فرصت کنم پردنیزولون بخورم. الان سه روزه شروع کردم

بنظرت کم نیست؟ دکتر گفت معمولا یک ماه نصفه مصرف میشه و ماه انتقال یک عدد کامل. بهش گفتم فقط بیست روز وقت دارم و بنظرتون سیکل انتقالمو کنسل کنم. گفت نه بیست روزم خوبه کافیه

شما عددای فاکتورات خیلی بالاست؟ یکم از ازمایشات بهم بگو

آپکا ندادی؟ APCA

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

[QUOTE=188305227]خخخ بگودیگه کلا دیگه 😂😂😂خیلی دلم سوریه میخواد😭😭😭نذرحضرت رقیه کردم[/اخه مگه حالا مبشه رفت دختر خووووب  شوهرمنم گفت اگر باردارشدی اگرشد تو بارداری اگرم نه بچه که دنیا اومد میریم مشهد

[QUOTE=188305227]خخخ بگودیگه کلا دیگه 😂😂😂خیلی دلم سوریه میخواد😭😭😭نذرحضرت رقیه کردم[/اخه مگه حا ...

چه خووووب عزیزم مال منم یه ارزوهست اخه بسته اس مرزهاکلا. ایشالله باردارمیشی میای مشهدمنم میبینمت وای اون شکم قمبلیییی تو

چه خووووب عزیزم مال منم یه ارزوهست اخه بسته اس مرزهاکلا. ایشالله باردارمیشی میای مشهدمنم میبینمت وای ...

مشهدی شما  دیشب خواب دیدم حرمم انقدرررخوب بود...خواب دیدم هی به بقیه میگم بیاید بریم پنجره فولاد انقدر صفا داره    

مشهدی شما   دیشب خواب دیدم حرمم انقدرررخوب بود...خواب دیدم هی به بقیه میگم بیاید بریم پنجره فو ...

ایشالله بزودی میای عزیزم منم خودم دلم لک زده برای حرم. الیته باردارشدی نیا😷😷😷اوضاع قاطی پاتی شده کرونا. 

منم هی خواب میبینم همه فامیل باردارن هرشب

عزیزم هرچندتا؟مثلا روزی یکی؟سردرد بدن درد کشتم دیگه

ميخواي انتقال بدي يا انتقال  دادي به سلامتي؟ من سردرد گرفتم ديروز به دكتر گفتم گفت  اسپرين بخور استراديول هم  ٣ تاش كن  بهتر نشدي حتما بهم اطلاع بده  ولي ميترسم استراديول رو كم كنم وضخامتم بالانره چون به همه گفتن روزي ٤ تا بخورن

مثبتی. این ماه همه انتقالیا مثبتن 😍😍😍

ایشالا عزبزم همه انتقالیا این ماه مثبت باشن دل همه شاد بشه 🤲🤲🤲😘 شما هم تخمک و جنینای عالی داشته باشی 😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..