2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
امشب باید بزنم.ساعت9.بهش گفتم امپول ازادسازی تخمکم نوشتین برام.گفت ارھ سینافکت.الان سرچ کردم انگار و ...

@ماهنده    

@سمر_67    

بچه ها میشه کمک دوستمون کنید من نمیدونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب باید بزنم.ساعت9.بهش گفتم امپول ازادسازی تخمکم نوشتین برام.گفت ارھ سینافکت.الان سرچ کردم انگار و ...

نگران نباش الان بچه ها که میدونن جوابتو میدن. 

بزن عزیزم نگران نباش 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام سمرجون من روز ٤ گذاشتم كه منفي شد و اينجا منو به رگبار بستن كه الان چه وقته بي بي گذاشتنه😂😂😂 ...

ای جانم خدا حفظ کنه برات جفتشونو  الهی صحیح سالم و به موقع بغلشون کنی با تو دلیات برام دعا کن لطفا خیلی التماس دعا دارم. من از دیشب نمیدونم چرا هر از گاهی تخمدان راستم ذوق میزنه عینه یه گرفتگی یک ثانیه ای چون تخمدانه راستمه  حقیقتش یکم نگران شدم هنوزم یکمی میگیره ول میکنه فکرمو مشغول کرده ، امروز کلا خیلی بی حال شدم حالم خوب نی. التماس دعا گلم.

میدونم بیحالیم اثرات داروهاست ولی این تخمدان راست فکرمو درگیر کرده چون اینجا خوندم دوستان میگفتن تخمدان چپ علامت بارداریه و جنین رو چپ میزارن حالا چرا برای من راست انقد داره اذیت میکنه نمیدونم

در اندک من تویی فراوان یارب..

داروهاتون به غیر این دیگه چی بود؟ من فک کنم اولگالترون بود آمپول جلوگیری از آزادسازیم

در اندک من تویی فراوان یارب..
ای جانم خدا حفظ کنه برات جفتشونو  الهی صحیح سالم و به موقع بغلشون کنی با تو دلیات برام دعا کن ل ...

عزيزم حتما حتما تنها كاري كه براتون از دستم برمياد همين دعاست از ته قلبم براتون دعا ميكنم گلم. عزيزم من هم تخمدان چپ بود نه هميشه ها گاهي هم تخمدان راست بود كه مامانم ميگفتم مامانم ميگفت من ميگم دوقلوئه تو باور نكن مسخره كن🤕🤕انگار به دلش افتاده بود😂😂😂بسپار به خدا عزيزم حتما حتما بهترينارو برات كنار گذاشتع😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
باشه ممنون عزیزم 😘❤🙏 ان شاالله به حق حضرت زهرا. س به زودی زود مامان بشی 😍

ممنون از دعای قشنگت، انشاءالله خودتم به زودی دامنت سبز شه عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
داروهاتون به غیر این دیگه چی بود؟ من فک کنم اولگالترون بود آمپول جلوگیری از آزادسازیم

از اول که رفتم 7تا امپول سینال اف داد 300 واحدی و 3تا ستروتاید که واسه جلوگیری از ازادسازی بود.باردوم که رفتم بهم 3 تا امپول منوتروپین یا همون اچ ام جی داد که باید 4تا پودر دوتا اب میزدم و دوباره سه تا دیگه ستروتاید برای جلوگیری از ازادسازی.واخرین امپولم که یه دونه س امشب باید بزنم سینافکته.واسه چیه؟اصلا قبل پانکچر باید امپول ازاد سازی تخمک بهم بده دکتر؟یکشنه وقت پانکچرمه

نه واسه جلوگیری از آزاد سازی نیست. ایشون یکشنبه عمل پانکچر داره بهش اینو دادن برای آزاد سازی حالا میخواد بدونه این آمپول واسه آزاد سازیه یا نه