2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عزیزم شما چه تقویتی هایی دکتر واستون نوشت ؟ فرتیل سی ام هم نوشت ؟

دکتر زنان فقط اسیدفولیک و ویتامین دی رو تاکید کرد.

خودم فقط فرتیل سی، و ویتامین سی روزانه، ویتامین آ، ای، امگا۳ در هفته دو بار میخورم

گاهی هم کلسیم و سلنیوم. این دوتارو کمتر میخورم چون وقت نمیشه و یا یادم میره

البته به دکتر زنان گفتم فرتیل و آسپرین میخورم گفت خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من APCRداشتم 

عددت چند بود؟

نظر دکتری که ازمایشات رو دید چی بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برا من 26.8 بود دکتر به مامایی ک پیشش بود گف چون نزدیک 30 هست نیاز به لنفوسیت و... نیس نه؟ اونم گف ا ...

چقدر خوب بوده عددش

بین ۱۵ و ۲۰ باشه نرماله و دیگه به لنفوسیت نیاز نمیشه

کدوم مرکزی؟ پس دکترت برای کسایی که احتیاج میشه مخالف لنفوسیت تراپی نیست

اینجا کسی فرتیل اید واسه انتقال خورده یا فرتی بیوتیک 

فرتیل اید برای پانکچر خوبه 

سلام عزیزم خوبین؟ من دو شنبه انتقال دادم همون موقع انتقال بهم گفتن ترشح داخل واژنت زیاده. بعد از انت ...

فکر نکنم عزیزم اما بازم بذار زینبی جون رو صدا کنم راهنماییت کنن.

@زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
فرتیل اید برای پانکچر خوبه 

اره ولی نمیدونم چرا برای قبل انتقال نوشت من که فرتیل سی ام رو خریدم فک کنم دستیارای گیجش اشتباه نو شتن اخه دوبار رفتم اومدم داروهام رو اشتباه داده بودن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره ولی نمیدونم چرا برای قبل انتقال نوشت من که فرتیل سی ام رو خریدم فک کنم دستیارای گیجش اشتباه نو ش ...

آره احتمال زیاد اشتباه نوشتن

آره احتمال زیاد اشتباه نوشتن

مطمئنم اون مامای کناری رو عوض کرده بودن کلا گیج میزد داروم رو اشتباه نوشته بود دوباره تماس گرفتن برگشتم  باهاشم دعوام شد برگه های بیمه تکمیلی ام رو انداخت بود تو سطل اشغال می گفت چرا با خودت نبردی من انداختم رفت منم دیگه زدم به سیم اخر باهاش دعوام شد 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اخه خیلی چندشه    حالا اسنرادیول کوچیکه بازدوتا قرص داده ویاگرا هم داده اون بزرگتره

@مهربون21    فکر کنم مهربون جون دفعه قبل استرادیول واژینال داشتن البته مطمئن نیستم. مهربون جون شما دفعه قبل که سیکلت کنسل شد استرادیول رو واژینال داشتین؟ اگه داشتین این دوستمون رو راهنمایی میکنین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت