2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اع چه جالب شمام شنبه میری ازمایش؟ انشالله مثبت بشی عزیزم صلوات میفرستم.  توام خیلی دلهره واستر ...

اوایل نه ولی هر چی به اخر نزدیک میشم یکم استرسم داره بیشتر میشه اره منم شنبه ازمایش میدم ولی شاید بعد از ظهرش

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي اكه دكترم قبول نكنه ساعت ١ باشه بايد منم ٨٠ تومن بدم

عزیزم منم روزِ چهارمِ انتقالم آمپولمو ساعت ۱ میزنم از دکتر داروخانه پرسیدم گفت فرقی نداره هرساعتی زدی از فرداش همون ساعت بزن منم هرروز ۱ تا ۱ ونیم آمپولمو میزنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم زنگ زدم گفتن لادم نیست امااینجابچه هاگفتن چون فقط شیاف داری یدونه امپول پروژسترونم بزن, الان هرش ...

اها مال من روزی دوتا آمپوله

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
ای جانم به خدا زدم زیر گریه قربون دلت. انشالله که همین طور باشه عزیزم چشم الان همه پیاما رو برای همس ...

حتما گلم . اگه تو روحیه نداشته باشی بچه ها چجوری بزرگ شن . غذا و میوه و آجیل و دارو ...‌ همه رو با انرژی مثبت بخور با اشتها . ببین من ۸ ماهه باردار بودم که یه مشکل بزرگ برامون پیش اومد با اینکه همه چی میخوردم مکمل و غذا و ...‌ ولی بچم دوهفته اخر رشد نکرد با وزن ۳ کیلو دنیا اومد 

اینارو گفتم که بدونی روحیه داشتن خیلی تاثیرش بیشتر از دارو و ویتامین و .... اون مشکل حل شد ولی یاد گرفتم که مادر قوی و محکمی باشم . توام از الان یه یا علی بگو به خودت بیا گریه و زاری و ... رو بزار کنار بهشون برس بزرگشون کن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فداي قلب مهربونت بشم من دوستم چقدر شماها ماهيد اخه😢الهي كه خداوند جواب همين قلب مهربونتونو بده به ح ...

مرسی فدات شم انشالله دامن همه منتظرها با بچه های سالم و صالح سبز بشه

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام بچه ها من ۴ دفعه پانکچر شدم هر دفعه کلی تخمک داشتم ولی همه بی کیفیت وGvبودند 

کلا فقط یک جنین ۳ روزه فریز دارم 

کلی ویتامین وتقویتی خوردم فایده نداشت دکتر جنین شناس اصفهان میگه شاید رنتیکه بیا اهدایی ولی اگه ژنتیک بود همون یه دونه هم تشکیل نمیشد 

الانم ذخیرم ۴ هست

شاید دوباره بخوام برا بار پنجم شانسم امتحان کنم 

توروخدا اگه کسی چیزی بلده یا تجربه شرایط منو داشته وتخمکاش خوب شدن  وجنین درست شده بهم بگه 

انشالله خدا دلتونو شاد کنه 

التماس دعا 😔🙏

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
سلام عریزم خوبیم شکر خدا پسرم کولیک داره شبا از ساعت ۱۰تا۱۲حسابی گریه میکنه براش کولیکید گرفتم دیشب ...

عزیزم منم پسرم هم کولیک داره هم رفلاکس. ببخشید اما چقدر بی ملاحظه هستن، من که دوتا خواهرام الان دورکارن، طفلی ها اومدن پیشم تا دیروزم پیشم بودن.‌ نمیذاشتن من حتی بچه رو بشورم. خدایی مهمون داری اونم با این وضعیت خیلی خیلی سخته. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزيزم خواهش ميكنم استرسو از خودت دور كن ميدونم شايد فكر كني براي ماها گفتنش راحته اما بازم اميدوار ب ...

چشم مامان چیکای عزیز تو رو خدا برام دعا کن که منم خیلی زود مامان بشم. توکلم به خداس به لطف شما دوستای عزیزم خیلی آرومم انشالله که خدا کمکم کنه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم از دکتر سوال کن به منم بگو.آخه من اصلا آزمایش های انعقادی هم ندادم بفهمم که دارم یا نه؟

صد در صد خيلي بيشتر از ما ميدونن كه همچين تصميمي گرفتن حتما به صلاحمون بوده من حتي دكترم بهم امپول روگام داد كلي بابتش استرس كشيدم تا از چند نفر پرسيدمو گفتن كار درستو انجام داده بقول شوهرم اون دكتر با اون همه سابقه با اون همه انتقال با ٧٠ سال سن كار اشتباهي انجام ميده بنظرت😂

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم خداخیرت بدھ.درد انتقال در چه حدھ؟اون لوله ای که میزارھ تو رحم درد دارھ؟یا دردش در حدھمو ...

از سونو یکمی بیشتره دردش گلم ولی قابل تحمله چون کوتاهه اون لحظه آیت الکرسی بخون برای خودت و دعا کن زود تموم میشه یکم اولش که اون دستگاه اسپکلوم بزارن یه کوچولو  درد داره یکمی هم شستشو ولی میگم حواست تو اتاق پرت کنجدات میشه قابل تحمل‌تر میشه برات موقع گذاشتن کنجداتم یک لوله خیلی باریکه که خیلی اصلا درد نداره یه گرفتگی کوچیک زیر دلت داره فقط  البته برای من اینطور بود انشالله اگه قرار شد بدون بیهوشی باشی درد نکشی اصلا و انقد غرق رویای مادری باشی حالیت نشه . اینم بگم عزیزم نمیدونم کدوم مرکزی و چطوری اینکارو انجام ميدن یعنی تو مانیتور سونو بهت نشون میدن یا نه آخه من سری اول هم انتقالم با سونو بود ولی دکتر اصلا نشونم نداد و به غیر دکتر و یه پرستار کسی نبود ولی اینسری چند نفر بودن و تو اتاق مخصوص عمل انجام دادن و خیلی همشون با آرامش بودن. اینارو گفتم خدای نکرده نری مرکز خودت بعد یجور دیگه باشه و اینجور که من تعریف کردم نباشه و فحشم بدی بگی تقصیر سمر شد بیهوشی نگرفتم😉🙃

شوخی میکنم گلم ولی سریع اول هم برام با اینکه مثل اینسری دورم شلوغ نبود اونقدری درد نداشت انقد که به نی نی داری فک میکردم 😄

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای خوبم من کلا ۶ تا فولی داشتم دنیا رو سرم خراب شد دلم میخواد بمیرم خستم و کم آوردم هیچ امی ...

بابا جان رشد ميكنن، بيشترم ميشن، هنوز زمان داري. به من توي سونوي آخرم گفت ٩ تا، رفتم ١٥ تا بود. اصلا ناراحت نباش، اينا كه همه رو نميبينن، بعضياشون كوچيكن، با دارو رشد ميكنن، روز پانكچر كه جنابعالي تو خواب خوش هستي، همه رو برات ميشمرن و خودتم باورت نميشه. الان فقط وقت اينه كه به خودت برسي و تقريت كني خودتو. همين😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️