2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
گفتن تخمک بیکیفیت اره همسرم ضعیفه مورفولوژی صفر هست و دی اف آی 32بود خودمم کیست اندومتریوز مشکل من ی ...

ما هم هر دو مشکل داریم فقط دی اف آیش ۱۲ هست همین یه نقطه مثبت رو داریم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم هر دو مشکل داریم فقط دی اف آیش ۱۲ هست همین یه نقطه مثبت رو داریم 

خداروشکر که دی اف ای پایین و این خیلی خوبه انشاءالله بهترین برات اتفاق بیفته عزیزم استرس از خودت دور کن 

عزیزدلم ناراحت نباش تو دوران پانکچر طبق تجربم بهترین چیز نداشتن استرسه من خودم سری اول پانکچر شدم پر ...

وای مامان سمر جونم پیامتو بلند برا همسرمم خوندم چقد قشنگ نوشتی و گفتی. انشالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله که مامانی الان انشالله سلامت باشی. دستت درد نکنه که برام دعا میکنی انشالله همه اینا به خودت برمیگرده به خدا به ارواح خاک داداشم چقد روحیم عوض شد با پیامت. از این لحظه دیگه ناراحت نیستم انشالله که خیره برام. 😘😘😘😘😘😘😘

فدات شم چشم الان خیلی بهترم شکر خدا. من نگران کیست آندومتریوزم هستم انشالله که مامان میشی عزیزمی توک ...

ایشالا عزیزم 

تازه یادمه سونو اول به من گفت تعداد خوبه ولی ریزن 

اما دارو اضافه کرد تا روز پانکچر خوب شده بودن 

توکل بخدا ایشالا تخمک‌و جنینای خوبی داشته باشی و مادر بشی عزیزم 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خداروشکر که دی اف ای پایین و این خیلی خوبه انشاءالله بهترین برات اتفاق بیفته عزیزم استرس از خودت دور ...

فدات شم چشم الان خیلی آرومم به لطف شما دوستای خوبم. انشالله برای خودتم بهترینا پیش بیاد. آمین 

بخدا من هر وقت دعا میکنم میای تو ذهنم . اون موقع چیکا جونو خیلی وقت دعا یادش میکردم .البته اگه قابل ...

فداي قلب مهربونت بشم من دوستم چقدر شماها ماهيد اخه😢الهي كه خداوند جواب همين قلب مهربونتونو بده به حق امام زمان هرچي ازش بخوايد حاجت روا بشيد❤️❤️❤️❤️خدا دختر گلتو حفظ كنه الهي❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من پانکچر دومم بود و داروهام عوض کرده بودم خدا نخواست 

عزیزم کلی برات دعا میکنم دوباره شروع کن مکمل و تقویتی بخور ایشالا جواب میگیری به حق این روزای عزیز 

همه تو شرایط سختی هستیم توکل کن به خدا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ایشالا عزیزم  تازه یادمه سونو اول به من گفت تعداد خوبه ولی ریزن  اما دارو اضافه کرد  ...

انشالله. عزیزم واقعا مرسی که اینقد برام وقت گذاشتید و بهم روحیه و انرژی دادی انشالله مامان شدنت رو ببینم😘❤❤❤

بله دیگه اعصابم از همین خورده که توی انتخاب دکترم به نظرم خیلی اشتباه کردم خیلی. دکتر اصلیم طرازی بو ...

اره منم همین جوری شدم سری پیش اشکال نداره انشالله تخمکات زیاد میشن و کلی جنین تپلی برات تشکیل میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره منم همین جوری شدم سری پیش اشکال نداره انشالله تخمکات زیاد میشن و کلی جنین تپلی برات تشکیل میشه&n ...

آره دیگه فایده ای نداره. انشالله عزیزم فدات شم 

انشالله ممنونم از دعای قشنگت قربون خدا برم انشالله که برای منم بخواد و زودتر این سختیا برای من و همه ...

عزيزم خواهش ميكنم استرسو از خودت دور كن ميدونم شايد فكر كني براي ماها گفتنش راحته اما بازم اميدوار باش اون روزي كه من انتقال داشتم يه خانمي اومده بود طفلي همش يدونه تخمك داشت ميگفت چندين ماهه دارم دارو استفاده ميكنم همه راهي رفتم هرماه فقط همين يدونه تشكيل ميشه ديگه تصميم گرفتم با همين يدونه پانكچر بشم شايد خدا خواست. فقط بيين چه اميدي تو دلش بود طفلي. مهم كيفيته تعدادش زياد باشه كيفيت نداشته باشه چه فايده عزيزدلم توكلت به خدا باشه

خداياشكرت....❤️ 
سعی کن خم وراست وراه نری گلمم زیادی

چشم خم راست نمیشم. خیلی زیاد راه هم نمیرم در حد چند قدم تو خونه . شمام خیلی مراقب خودت باش این دو روز هم آهنگای شاد گوش بده تاثیر داره میدونم این دوروز دیرتر از اون دوازده رو میگذره الهی خدا فقط دلتو شاد کنه عزیزم دعاگوتم.

در اندک من تویی فراوان یارب..