2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سری قبل میرفتم ولی الان میدم همسرم میزنه  کاری نداره فیلم آموزشیشو ببینین بده برات بزنه

من می ترسم که بدم شوهرم بزنه

تا حالا این کارو نکرده 😭😭😭

اصلا هم دلم نمی خواد برم بیرون

تازه می ترسم اشتباه بزنه و این همه هزینه کردنا به فنا بره

من  بايد خودم يه روز قبل انتقال واسه ٢ روز غذا درست كنم همسرم فوقش يه روز خونه باشه بهش مرخصي ن ...

منم دلم نمیخواد به مامانم بگم بیاد، البته مامانم و خواهرام در جریانن، ولی همسرم نمیدونه که کسی میدونه، همسرم هم رفته سرچ کرده میگه اصلا استراحت لازم نیست🤣 حالا موندم چکار کنم

من  بايد خودم يه روز قبل انتقال واسه ٢ روز غذا درست كنم همسرم فوقش يه روز خونه باشه بهش مرخصي ن ...

نه عزیزم کاری که فشار نیاد اشکالی نداره من همین الانم نمیتونم یجا بشینم کلا میرم تا آشپزخونه یا یکم تو خونه راه میرم ولی فعلا تا همسرم هست کاری انجام نمیدم شما هم کنار گازت یه صندلی بزار نهایت گاها بشین و باز پاشو استراحت مطلق خوب نیست کلا

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم می مونن برات میاریشون خونه، بزرگشون میکنی 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

ای جووونم احساساتی شدم😭

😘😘

الهی آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روزي ٢ تا ،كم ميارم برم ببينم دونه اي  دارن دوباره بخرم ١٥ تا ديكه نياز دارم

منم شاید فرتیل سی ام رو بخرم فک کنم این بهتره احساس می کنم دکتر طبق موجودی داروخانه ابن سینا مکمل تجویز میکنه 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم شاید فرتیل سی ام رو بخرم فک کنم این بهتره احساس می کنم دکتر طبق موجودی داروخانه ابن سینا مکمل تج ...

عزيزم كاش از بجه ها هم بپرسي حون من واسه پانكچر مكمل نخوردم بعدا بجه ها وپروانه جون گفتن اوابوست خوبه واينو فوليك چون تركيباتشون واسه كيفيت تخمك خوبه بعد برسيدم واسه انتقال چيا خوردين فرتيل سي ام وماكاويت اف  كفتن فك كنم دكتر طرازي واسه  همه مريض هاش ماكاويت اف تجويز ميكنه واسه انتقال وپانكچر 

همون روز اول استراحت کن کافیه ،بقیه ش میتونی کار سبک انجام بدی ،البته من خودم تصمیم دارم تا سه روز استراحت باشم

زینبی روز دوم رفت سرکار و خداروشکر مثبت شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...