2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی فدات شم خیلی سخته امروز وقتی بهم گفت ۶ تا دنیا رو سرم خراب شد درکت میکنم ولی ادامه بده نا امید ...

مرسی عزیزم منم برات دعا میکنم انشاءالله هر 6تا برات جنین با کیفیت بالا بشه این مسیری که توش هستیم خیلی سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخھ  خودمو سفت میکنم اجازه نمیدم دکتر کارشو کنھ.خیلی میترسم

منم دقیقا همینطوری هستم خودمو سفت میکردم ولی دکترم و پرستارهای که بالاسرم بودن خدا خیرشون بده همش با خوشرویی بهم میگفتن شل کن خودتو یکی از پرستارا هم بالاسرم  کلی دعا میکرد و سعی میکرد آروم باشم و حواسم پرت مانیتور سونو بشه تا راحتر باشم ولی تا سفت میکردم دکتر میگفت شل کن و دیگه تموم شد . انشالله عزیزم حالا هر روشی رو انتخاب کردی مادر بشی مهم همینه حالا به هر روشی .

من گفتم باز تجربمو بهتون بگم چون خودمم همین بودم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام هانی جوک دیدی چی شد حالم خیلی بده زار زار توی ابن سینا گریه کردم هر کسی یه جور بهم روحیه داد ول ...

عزیز دلم نگران نباش بازم خیلی کم نیست الکی بد به دلت راه نده انشالله اسپرم خوب پیدا میکنن با همون انتقال اول مادر میشی. اصلا غصه ی هیچ چیو نخور گلم. فقط بسپر به خدا❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
برا تو هم بیشتر میشه داروهاتو قشنگ استفاده کن . روحیتو ببر بالا تا اونام قشنگ رشد کنن . بعد برو نی ن ...

ای جانم به خدا زدم زیر گریه قربون دلت. انشالله که همین طور باشه عزیزم چشم الان همه پیاما رو برای همسرم خوندم اونم روحیه گرفت البته خیلی به من انرژی مثبت میده. خواهری دعا کن برام خدا دخترتو برات حفظ کنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام مامان جون خیلی ناراحتم قلبم درد میکنه مچ دستام داره میترکه از درد دنیا رو سرم خراب شده کاش واسه ...

عزیزدلم خودتو برا چی ناراحت میکنی باور کن به این چیزا نیست 

مگه به تعداد جنین ‌و تخمکه؟ 

بعضیا فقط یکی دوتا جنین دارن همونو میذارن و باردار میشن 

من الان ۷ تا انتقال دادم هنوز نشده ... باید خدا بخواد 

توکل کن بهش ایشالا که تخمک و جتین بیشتری برات تشکیل بشه اما اگه نشد هم مهم اینه با همونا مامان بشی که ایشالا میشی 

هنوز اول راهی خودتو اذیت نکن عزیزم 😘😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی عزیزم منم برات دعا میکنم انشاءالله هر 6تا برات جنین با کیفیت بالا بشه این مسیری که توش هستیم خی ...

آره خیلی واقعا سخته. مهگل جان دلیل تشکیل نشدن جنین رو چی گفتن؟ راستی همسرتم مشکل داره

عزیز دلم نگران نباش بازم خیلی کم نیست الکی بد به دلت راه نده انشالله اسپرم خوب پیدا میکنن با همون ان ...

مامان ماهنده جون خیلی داغون بودم صبح الان با پیام بچه ها خیلی آرومترم دعا کن برام انشالله که همینطور بشه که میگی توکلم به خداس

من پاهام سرده گهگاهی درد پریودی روز ده چند ساعت مداوم درد تو قسمت رحم سمت چپ سینه دردم از روز ...

ایشالا لک لانه گزینیه عزیزم مامان شدی 🤲🤲🤲 کی میری آزمایش ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره خیلی واقعا سخته. مهگل جان دلیل تشکیل نشدن جنین رو چی گفتن؟ راستی همسرتم مشکل داره

گفتن تخمک بیکیفیت اره همسرم ضعیفه مورفولوژی صفر هست و دی اف آی 32بود خودمم کیست اندومتریوز مشکل من یکی دو تا نیست 

منم دقیقا همینطوری هستم خودمو سفت میکردم ولی دکترم و پرستارهای که بالاسرم بودن خدا خیرشون بده همش با ...

ممنونم عزیزم خداخیرت بدھ.درد انتقال در چه حدھ؟اون لوله ای که میزارھ تو رحم درد دارھ؟یا دردش در حدھمون سونو داخلیھ؟

عزیزدلم خودتو برا چی ناراحت میکنی باور کن به این چیزا نیست  مگه به تعداد جنین ‌و تخمکه؟  ...

فدات شم چشم الان خیلی بهترم شکر خدا. من نگران کیست آندومتریوزم هستم انشالله که مامان میشی عزیزمی توکلم به خداس درست میگی انشالله که هر چی هست اخر این راه منم مامان بشم😘😘😘

امپول چی رو شروع کردی من مرکز زنگ زدم گفتن چیزی لازم نیست اضافه کنی

منم زنگ زدم گفتن لادم نیست امااینجابچه هاگفتن چون فقط شیاف داری یدونه امپول پروژسترونم بزن, الان هرشب میزنم یدونه

مامان سمر جون خیلی قلبم شکست برام با فندویای تو دلیت دعا کن برام. آره سینال از ۷۵ کرد ۳۰۰ واحد پی دی ...

عزیزدلم ناراحت نباش تو دوران پانکچر طبق تجربم بهترین چیز نداشتن استرسه من خودم سری اول پانکچر شدم پر بودم از تنش و استرس بسکه متاسفانه دکترم و ماماش  استرس وارد میکرد ولی سری دوم سعی کردم از هرچی استرس زاست دور بشم و خداییش دکترم منبع انرژی مثبت بود و خوب نتیجه خیلی خیلی برام فرق کرد پس اولین چیزی که بهت پیشنهاد میدم نداشتن استرسه بعدم عالیه که کلی الان دوز داروت زیاد شده بخدا مطمئنم رو پانکچرت کلی تخمک خوب خواهی داشت فقط توکل کن به خدا تو هرکار لازم بوده تا الان انجام دادی میدونم که کلی هم قرص تقویتی خوردی و هرکار که تونستی این مدت کردی حالا دیگه رها کن فقط به مادر شدنت فکر کن الهی بحق این روزهای عزیز تو این ماه مبارک دلت شاد بشه الان برات حمد میخونم و میخوام برم به نیت هممون هم قرآن بخونم هم حدیث کسامو مخصوص دعاگوتم گلم الهی قابل باشم... 

در اندک من تویی فراوان یارب..