2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نھ من48 گذاشتم

آه آخه توی برگه نوشته ۳۰۰ بعد دارو رو که گرفتم بردم باز پیش دکتر طاهری گفت تا آخر ببرش روی ۴۸ نذارش اونجوری کمه. شما کل مایعه که توشه رو تزریق میکردی همون یه بار 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من علیرضاییه 😊 شما کی پانکچر شدین که الان انتقال دادین؟ به منم مکمل نداده اما می خوام قبل پا ...

بسلامتی عزیزم بنظر من که دکتر خیلی خوبی هستن و انرژی خیلی مثبت خوبی دارن. 

من بهمن ماه پانکچر شدم عزیزم قرار بود اسفند انتقال بدم ولی قسمت نشد قسمت بود دیروز انتقال بدم دیگه به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
هانا جون برا شمام بیشتر شد ؟

والا من  سينال ٢٤ بود بي دي هوموگ دوپودر من فقط روز ١٠ بود يا ٩  بود ٤تا سايز ١٠ و١١ داشتم دكترم همون دوز رو مفت بزن منم راضي نبودم  فك ميكنم واسه من جواب نداد البته من قبلش مكمل اصلا نخوردم

راستي سمر جون چقد اب خوردي بعدش چقد گذشت ببخشيد دستشويي رفتي ؟

من خیلی آب خوردم فک کنم سه تا بطری آب معدنی کوچیک اونجا دادن بهم. تا لحظه ای که میخواستن مرخص کننم دسشویی نرفتم گلم فک کنم یکساعت بعد انتقالم

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره عزیزم من دفعه اول 8تا فولی که 5تا تخمک شد و از 5تا یه جنین برام تشکیل شد که دو روزه انتقال دادن ...

الهی فدات شم خیلی سخته امروز وقتی بهم گفت ۶ تا دنیا رو سرم خراب شد درکت میکنم ولی ادامه بده نا امید نشی. با دل شکستم برات دعا میکنم شاید دعا در حق همیدیگه بهتر اجابت بشه. مال منم گفت نیاز به عمل نیست. منم کیستم همون ۴بود ولی ویتامین ای که استفاده کردم شده بود ۳/۵

جدی چه جالب. میگم امروز یه دو ساعتی اونجا منتطر بودم با هر کی حرف میزدم‌ راضی بودن ازش. خودمم که رفت ...

خواهش میکنم عزیزم . اره ما خیلی اصرار کردیم که بپرسیم کدوم بهتره . ایشون دکتر طاهری رو معرفی کردن  . آره باهمین خانوم دکتر برو بقیه کاراتو انجام بده انشالله که مامانی .

ببین انرژی مثبت داشته باش .انشالله بیشتر و با کیفیت ترم میشن

خدای من خدای معجزه هاست . 
خواهش میکنم عزیزم . اره ما خیلی اصرار کردیم که بپرسیم کدوم بهتره . ایشون دکتر طاهری رو معرفی کردن &n ...

دستت درد نکنه که گفتی خدا خیرت بده. من به خاطر کیست اندومتریوزم خیلی نگرانم بقیه بچه ها کیست آندو نداشتن به همین خاطر براشون یا بیشتر شده یا همش جنین شده. 😘😘😘

عزيزم منم نگران همين موضوع هستم ميخوام شنبه از دكترم بپرسم ولي شنيدم كه ميگن از يه هفته هايي ديگه خو ...

آره عزیزم از دکتر سوال کن به منم بگو.آخه من اصلا آزمایش های انعقادی هم ندادم بفهمم که دارم یا نه؟

والا من  سينال ٢٤ بود بي دي هوموگ دوپودر من فقط روز ١٠ بود يا ٩  بود ٤تا سايز ١٠ و١١ داشتم ...

من كلا همون ١٧ تا  فوليكول كه روز اولي كه رفتم مام سونو  شدم  داشتم كه پانكچر ٢٠ تخمك كشيدن ولي بعدا فهميدم ٨ تا نابالغ بودن 

نه نوربیون ...فقط دارم فک میکنم چندروز دیگه که پروژسترون بخوام بزنم چی میکشم دیگه....شوهرم میگه من د ...

عزیزم نوروبیون دردش بیشتر به بنظرم موقع تزریق میسوزه ... 

اما پروژسترون موقع تزریق درد نداره نگران نباش اگه آروم بزنه بعدشم جاش درد نمیگیره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دستت درد نکنه که گفتی خدا خیرت بده. من به خاطر کیست اندومتریوزم خیلی نگرانم بقیه بچه ها کیست آندو ند ...

برا تو هم بیشتر میشه داروهاتو قشنگ استفاده کن . روحیتو ببر بالا تا اونام قشنگ رشد کنن . بعد برو نی نی هاتو بیار خونه . بخدا دلم روشنه برات 

خدای من خدای معجزه هاست .