2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فدات شم خوبی عزیزم. انشالله که همین جور باشه تو رو خدا برام خیلی دعا کن کمرم شکسته از ناراحتی. آره ا ...

بخدا من هر وقت دعا میکنم میای تو ذهنم . اون موقع چیکا جونو خیلی وقت دعا یادش میکردم .البته اگه قابل باشم .  انشالله توام‌مثل چیکا مامان میشی ‌ دکتر امروز کی بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب ای کاش از اول بهت ۴ تا پودر میداد چون دفعه قبل دکتر منم دوتا پودر با یه اب داده بود تعداد تخمک ها ...

بله دیگه اعصابم از همین خورده که توی انتخاب دکترم به نظرم خیلی اشتباه کردم خیلی. دکتر اصلیم طرازی بود امروز با طاهری ویزیت شدم. دقیقا اگه از اول داده بود قطعا بیشتر تخمک میشد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله تعداد و کیفیت اینا زیاد شه . دوقلو باردار شی بعد بیای از شیطونیاشون بگی  ببین اگه خدا ...

انشالله ممنونم از دعای قشنگت قربون خدا برم انشالله که برای منم بخواد و زودتر این سختیا برای من و همه دوستامون تموم بشه. انشالله خودتم به زودی یه پسر ناز خدا بهت بده آبجی جونش از تنهایی در بیاد. 

بله دیگه اعصابم از همین خورده که توی انتخاب دکترم به نظرم خیلی اشتباه کردم خیلی. دکتر اصلیم طرازی بو ...

راستی یه چیزی بگمم . اون روز اولی که من توی ابن سینا رفتم‌مشاوره ژنتیک . همسرم از اون دکتر پرسید کدوم دکترتون خیلی خوبه . اون گفت همه ولی وقتی اصرار کردیم وبعد آزمایش فهمیدیم همسرم‌مشکل داره من دوباره رفتم ازش مشورت بگیرم گفت برو دکتر طاهری . گفت عالیه . 

بخدا من هر وقت دعا میکنم میای تو ذهنم . اون موقع چیکا جونو خیلی وقت دعا یادش میکردم .البته اگه قابل ...

وای فدات شم چه سعادتی دارم که اون لحظه توی خاطرتم هستم مرسی خیر بیینی انشالله که سلامت باشی. خدا دوقلوهای چیکا رو براش حفظ کنه. ژاله طاهری بود 

سلام هانی جوک دیدی چی شد حالم خیلی بده زار زار توی ابن سینا گریه کردم هر کسی یه جور بهم روحیه داد ول ...

اول طرازي بودّي الان دكترت رو عوض كردي؟  به خدا توكل كن  ايشاله همش جنين بشه برات

انشالله ممنونم از دعای قشنگت قربون خدا برم انشالله که برای منم بخواد و زودتر این سختیا برای من و همه ...

مرسی فدات شم . قربونت برم خدا خیلی بزرگه . عزیزم از هانا جون بپرس فک کنم برای ایشونم بیشتر شد تعدادشون 

راستی یه چیزی بگمم . اون روز اولی که من توی ابن سینا رفتم‌مشاوره ژنتیک . همسرم از اون دکتر پرسید کدو ...

جدی چه جالب. میگم امروز یه دو ساعتی اونجا منتطر بودم با هر کی حرف میزدم‌ راضی بودن ازش. خودمم که رفتم داخل فهمیدم چه جور دکتریه. خدا خیرش بده. کریمی هم خیلیا ازش راضی بودن. دستت درد نکنه که گفتی چون منم به همسرم گفتم احتمالا با همین طاهری عمل پانکچرم رو هم انجام بدم

سمته کیستم دوتا داشتم یه ۱۲ یه ۸. راستی مهگل جان شما چندتا تخمک داشتی یادمه شما هم کیست آندو داشتی ...

آره عزیزم من دفعه اول 8تا فولی که 5تا تخمک شد و از 5تا یه جنین برام تشکیل شد که دو روزه انتقال دادن و جنین ضعیف بود و منفی شدم رویان بودم دفعه اول 

دفعه دوم گفتم برم مام جنین شناس بهتره برام جنین بیشتر تشکیل بشه که تو مام ده تا فولی داشتم که 4تا تخمک ازم کشیدن که متاسفانه جنین برام تشکیل نشد 

اره کیست اندومتریوز دارم سمت راست و 3سانت هست که گفتن نیاز به عمل ندارم 

عزيزم ايشاله اينار يه بتاي تپل داشته باشي راستي بتا چند باشه ديكه ادم خيالش راحت ميشه اون لحظه خيلي ...

نمیدونم بستگی به رنج آزمایشگاه داره و مهم اینه که چهل هشت ساعت بعد دوبرابر بشه

خیلی از دعات ممنونم عزیزم ایشالله توکلم به خداست.

در اندک من تویی فراوان یارب..
اول طرازي بودّي الان دكترت رو عوض كردي؟  به خدا توكل كن  ايشاله همش جنين بشه برات

بله اول طرازی بودم‌. عوض که نکردم روز سه پریودم که رفتم داروها رو برام نوشت نوبت بعدم خودش نبودش گفت با طاهری برو ویزیت بعد که امروز رفتم طاهری هم دوباره خواست نوبت بده با طرازی بهم که طرازی باز تشریف نداشت با خودش دوباره وقت گرفتم ولی میخوام باهاش باشم عمل پانکچر رو هم خودش انجام بده

فدای مهربونیت عزیزم انشاءالله دو هفته دیگه با بتای تپل میای و همه سختی این سال ها رو فراموش میکنی من ...

خیلی ازت ممنونم مهربون مرسی که دعام میکنی الهی ثوابش ده برابر برسه به خودت عزیزم و زودتر حاجت روا بشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..