2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
سلام دوستان من روز ۸ انتقال جنینم ولی علایم خاصی ندارم.ی جنین بلاست با کیفیت ab برام گذاشتن. کی می ...

عزیزم انشالا که مامان شدی  بودن دوستانی که روز ۱۰ مثبت نشون داده یه خانم هم بود روز ۱۳ بی بی منفی بود رفت آزمایش بتاش ۱۱۰۰ دوقلو بود! چند روز دیگه صبر کن برو آزمایش چه کاریه بی بی بزنی استرس بگیری گلم

واقعا پروانه جون. من خیلی نا امیدم☹️ آخه قراره سه شنبه برام سه تا گرید b و دو تا c انتقال بدن. اصلا ...

وای ماهنده جون فکر کن پنج تاش هم بگیره 😬 اونوقت کمک بخوای ما نمیایم ها میگیم یادته حرف ما رو گوش نمیکردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا پروانه جون. من خیلی نا امیدم☹️ آخه قراره سه شنبه برام سه تا گرید b و دو تا c انتقال بدن. اصلا ...

عهههههههههههههههههه دمپایی لازم شدیا ماهنده جون.

این حرفا چیه دختر؟ نی نیامونو ناامید نکن. اونا مامان امیدوار و پر شر و شور میخوانااااا گفته باشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکترت کی توی ابن سینا؟ سونوی تخصصی آندومتریوز توی ابن سینا انجام دادی که مشخص شد خیلی درگیره بدنت یا ...

بله هم با معاینه گفت هم سونو مخصوص شدم، پیش دکتر پادمهر ویزیت شدم اونم گفت اول تخمک گیری اما وقتی بهش گفتم تو سیکل قبل فقط 3 تا جنین شد از 17 تا تخمک خودشم مردد شد بعد گفت نهایت دوبار یا 3 بار پانکچر شو

الان میخوام هرجور شده یه ویزیت با دکتر آصف جاه بشم ایشونم تصمیم بگیره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستان من امروز ابن سینا بود خانومه بعد ۱۵ سال ناباروری و۴ بار تخمک کشی وانتقال ۶ماه حامله بود فقط ب ...

پروانه جون بسلامتی دوباره با دکتر انصاری هستی ؟ الان تو چه مرحله ای ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم منم ازمایشم همون ۱۱اردیبهشت میشه الهی که به حق فرق شکافته علی جواب بگیریم

الهی امین عزیزم خیلی به شفاعت امام علی برامون امیدوارم.شمام دیروزانتقال دادی? بشمام گفتن روزه نگیری؟ 

داروهای شماچیه؟ من انوکساپارین دوتاشیاف ویک قرص فرنوژست واسترادیول

بله هم با معاینه گفت هم سونو مخصوص شدم، پیش دکتر پادمهر ویزیت شدم اونم گفت اول تخمک گیری اما وقتی به ...

منم ابن سینا گفت اندو دارم ولی نیاز به عمل نیست حالا من باید پانکچر کنم ببینم چقد برام جنین تشکیل میشه خیلی نگرانم که نکنه این همه وقت و هزینه بعد هیچی. انشالله که بهترینا برات رقم بخوره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمی دونم من ال دی استفاده نکردم عزیزم از زینبی جون بپرس کاش یه راهی بود ادم میتونست جلو بندازه پریود ...

واقعا خیلی خوب میشد هی میگم کی تموم بشه پریود شم داروهامو شروع کنم کلی زوق دارم شاید بگید دیونه شده برایه امپول زدن زوق داره😀😀😀

واقعا خیلی خوب میشد هی میگم کی تموم بشه پریود شم داروهامو شروع کنم کلی زوق دارم شاید بگید دیونه شده ...

دقیقا منم ذوق دارم نمیدونم چرا اینگار خیلی چیزه خوبیه ولی دلم میخواد زود مامان بشم گرچه که با شرایط من خیلی سخته ولی ذوق دارم🥰

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دقیقا منم ذوق دارم نمیدونم چرا اینگار خیلی چیزه خوبیه ولی دلم میخواد زود مامان بشم گرچه که با شرایط ...

اصلا هم سخت نیست عزیزم درسته ماها همه مشکلاتی داریم ولی خدا رو شکر علمشم هست واقعا من خیلی خوشحالم تو این زمانم برایه هر چیزی یه راه حلی هست با اینکه سخت اما شیرین انشالله همه به مرادشون برسن

یه خانوم دیگرو دیدم امروز بعد ۱۸ سال پیشه انصاری پور اومده بود مثبت شده بود انقدر زوق داشت ادم اینارو میبینه بیشتر مشتاق میشه