2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

دوستان من امروز ابن سینا بود خانومه بعد ۱۵ سال ناباروری و۴ بار تخمک کشی وانتقال ۶ماه حامله بود فقط باید ادم خسته نشه انقدر تکرار بشه تا بلاخره بشه میگفت جفتشم دختره خیلی خوشحال بود انشالله خدا همه ی منتظرها رو شاد کنه

دوستان من امروز ابن سینا بود خانومه بعد ۱۵ سال ناباروری و۴ بار تخمک کشی وانتقال ۶ماه حامله بود فقط ب ...

ببخشید من ۸ روزه انتقال دادم کی میتونم بیبی چک بزنم.جنین بلاست گزاشتن برام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم توکل بخدا اینبارخیلی امیددارم بهشون خداخودش ناامیدنکنه وشادی ادامه دار باشه.  روز14بودم ...

عزیزم منم ازمایشم همون ۱۱اردیبهشت میشه الهی که به حق فرق شکافته علی جواب بگیریم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اره عزیزم دیدم با گرید سی هم باردار شده

واقعا پروانه جون. من خیلی نا امیدم☹️ آخه قراره سه شنبه برام سه تا گرید b و دو تا c انتقال بدن. اصلا امید ندارم. دکترم هم ناامیدم کرده☹️ خیلی ناراحتم همش دارم خودخوری میکنم. ای کاش خدا به منم رحم کنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی همچنین شما وهمه ی منتظرها میگم من الدیم ۶تا مونده میتونم دو تاشو نخورم دو روز زودتر پریود بشم ی ...

نمی دونم من ال دی استفاده نکردم عزیزم از زینبی جون بپرس کاش یه راهی بود ادم میتونست جلو بندازه پریودو