2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
توکل بر خدا ....ای یو ای دلم نمیخاد میکرو راحتترم اگر شوهرم قبول کنه ....میگه دکتر گفته خوبه نگفته م ...

اها شوهرت از این لحاط میگه خوبه. خب بهش بگو تحرک باید بالای ۵۰ باشه برا طبیعی. نمیدونم والا بنظرم زیادی اعتماد به نفس داره. ای کاش خودتم باهاش میرفتی داخل. من یبار ابن سینا قبل از این که برم رویان رفتیم خودم با شوهرم رفتم داخل و با دکتر جنتی حرف زدم

ان شاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خوبه اون منظورش احتمالا برای میکرو بود. ببین جنتی نمیزنه تو ذوق آدم. ما یه بار مورفوی صفر هم دیدیم. ...

خیلی برام جالبه چرا دکتر جنتی تو ذوق ما زد. همه اینجا ازش خاطره خوبی دارن اما ما نداشتیم. کلا اون روز انگار دکتر جنتی همیشگی نبوده . ولی در کل طبق تجربه بچه ها دکتر خیلی خوبیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ من انتقال دادم دعاکنیدتوروخدا برام بمونن.  فقط نگرانم بیست دقیقه پیش ...

عزیزم ان شاالله که بزودی میای میگی مامان دوقلو ها شدی نگران نباش. منم ۱۵ دقیقه بعد از انتقال روفتم دسشویی اونم ایرانی. جنینا الان مثل مورچه ای هستن که تو عسل گیر افتادن به این راحتی ها بیرون نمیان

چشممم عزیزم خودمم دلتنگتم شدید 😭😭😭خدا انشالله بزودی نصیب کنه بیای زیارت خدمتتوکنیم.  ممنون ...

قربوووووووووونت برم گلم. خانووووومی.

امر بفرما بانو  

جووووووووووووونم. دقیقا منم همین حسو دارم. دفعه پیش فقط استراحت کردم تصمیم دارم این دفعه ان شاالله فقط سه روز اولو استراحت کنم مابقی برگردم ب زندگی عادی. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم درسته برای منم هردفعه ۲۱ سیکلم بود  حتی یکبار چند روز قبلش لک بینی شدم از دکتر پرسید ...

میدونی ماما هی داشت تقویم نگاه میکرد، برام تاریخ زده، ولی نگفته چند سیکل، من فکر میکردم باید هفدهم هجدهم سیکل بزنی

میدونی ماما هی داشت تقویم نگاه میکرد، برام تاریخ زده، ولی نگفته چند سیکل، من فکر میکردم باید هفدهم ه ...

منم داشتم با دکتر چونه میزدم که نمیخوام اون تاریخی که نصر ایرانه انتقال بدم🥲

عزیزم ان شاالله که بزودی میای میگی مامان دوقلو ها شدی نگران نباش. منم ۱۵ دقیقه بعد از انتقال روفتم د ...

وای خدا خیرت بده عزیزم چقدراین پیام تو خیال منوراحت کرد, راستش دوستان میگفتنا امابازنگران بودم توکه بارداری گفتی خیالم اسوده شد. توروخدامنم دعاکن اینباربگیره وطعمش یرین مادری بچشم. البته برای همه دوستان گلم😘😘😘

خداازدهنت بشنوه گل دختر دوقلوها😍😍😍استراحتام چطورباشن؟ میتونم بشینم رومبل؟ 

قربوووووووووونت برم گلم. خانووووومی. امر بفرما بانو     جووووووووووووونم. دقیقا منم همین ...

فدای بشم خواهر سلامت باشی ,بقول خودتون یاشاسین. 

اره منم دقیقا میخوام همینماربکنم راستش بخاطرمادرمم هست خودش عمل شده میدونی که...؟ بعدهی منوجمع جورکنه دلم نمیادازش

رویان تهران بودم عزیزم. شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود .یعنی تعداد خیلی کم با تحرک خیلی زیر ده و مورفو ...

عزیزم چرا وقتی عمل میکنن وضع بدتر میشه پس چرا دکترا عمل میکنن ؟میشه ازمایشه شوهرمو یه نگاه بندازین ؟ممکنه بگن باید عمل کنه؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مهربون جون امیدوارم که دو هفته دیگه بیای بگی مامان شدی😘😘😘😘

ممنون گلممم, انشالله بادعاهای خوب شماعزیزانم. 

میگم رفتم خونمون روزموبگیرم دیگه؟ دکترگفت مانع نداره بخوای فقط کلی دارو اینها وامپول انوکساداده

والا برای آی یو آی اطلاعی ندارم چون خودم برای میکرو میرم ممکنه تعداد سونوها کمتر باشه برای میکرو س ...

ممنونم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭