2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
سلام دوستان  من بالاخره موفق شدم بیام ابن سینا🤭 شوهرم ازمایش داد  تعداد ۴۵میلیون ..مور ...

سلام عزیزم.به سلامتی و دل خوش ایشالله کارات پیش بره.دی اف ای هم دادن؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم خوبی؟ پس بالاخره اومدی بفرما ببین این همه استرس داری آزمایش به این خوبی! هر چیزی غیر صفر برای ...

توکل بر خدا ....ای یو ای دلم نمیخاد میکرو راحتترم اگر شوهرم قبول کنه ....میگه دکتر گفته خوبه نگفته میکرو ....پس فعلا طبیعی اقدام کنیم ....

امروزم ایقدددخسته شد نق زدددد که حد نداره خخخخ 

نمیدونم دکتر چرا براش دارو نداده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بر خدا ....ای یو ای دلم نمیخاد میکرو راحتترم اگر شوهرم قبول کنه ....میگه دکتر گفته خوبه نگفته م ...

ای بابا این مردا همینن نباید میزاشتی تنها بره پیش دکتر! حالا dfi بیاد باز میرین پیش دکتر؟ این دفعه خودت هم برو حرف دکتر قبلیا رو بگو بهش

یا اگر هنوز اونجایین برو اصرار کن بری داخل بگو از دکتر سوال مهم دارم

توکل بر خدا ....ای یو ای دلم نمیخاد میکرو راحتترم اگر شوهرم قبول کنه ....میگه دکتر گفته خوبه نگفته م ...

خوبه اون منظورش احتمالا برای میکرو بود. ببین جنتی نمیزنه تو ذوق آدم. ما یه بار مورفوی صفر هم دیدیم. جنتی یکم دارو داد گفت یه ماه دیگه بیایید آزمایش. قبلش که مورفو یک بود بازم دارو داده بود. بعد گفتیم خوب دکتر تا کی بیاییم هی فقط آزمایش بدیم؟ چیکار باید بکنیم؟؟ گفت الان با این نتیجه بخوام بگم خوب فقط میکرو باید بکنید. ما هم گفتیم خوب میکنیم! بعد گفت حالا بذارید این بیاد بالا یک بار آی یو آی هم امتحان کنید. که همین کارم کردیم و نتیجه نداد.

باید دقیق ازش بپرسی. وگرنه خودش آدم روحیه دهنده ایه و نمیگه الان این خوب یعنی برای چی خوب؟ مسلمه که 1 برای طبیعی خوب نیست.

ای بابا این مردا همینن نباید میزاشتی تنها بره پیش دکتر! حالا dfi بیاد باز میرین پیش دکتر؟ این دفعه خ ...

منو فرستاد دکتر زنان شوهرم تنها رفت داخل ..دکتر واقعا گفته بود خوبه اما شوهرم اصلا نگفته بود باید طبیعی اقدام کنیم یا میکرو 

اصلا دارو بهش نداده 

دکتر تامن اومدم رفت خونه 

عصر قرار باجواب دیی اف ای برم مطبش 

به نظرت باز ویزیت بدم؟

سلام گلم ممنونم ..اره دادن عصر جوابش میاد استرس دام

خیره ایشالله.نگران نباش.دارو هم نداده احتمالا منتظر جوابdfiهست که بیاد یه جا دارو و نظرشو بده.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
خوبه اون منظورش احتمالا برای میکرو بود. ببین جنتی نمیزنه تو ذوق آدم. ما یه بار مورفوی صفر هم دیدیم. ...

منم دقییییقا همین رو میگم 

اما شوهرم گیر داده گفته خوب 

جنتی هم بهش گفته شرایطت خوبه که مشکل ازهمسرت نیست؟😳

دارو هم بهش نداده 

حالا عصر باید برم مطبش ببینم چی میگه

سلام عزیزان. دوستان گلم برای درمان ناباروری کدوم یکی بهتره به نظرتون ؟؟؟  مرکز رویان  م ...

عزیزم مراکز خوب تهران اینان:

رویان، مام، ابن سینا، امید

مام خیلی گرونتره، فکر کنم رویان مناسب تر از همه باشه. از امید اطلاع ندارم. ابن سینا هم یه چیزیه اون وسط ها

دکتر حنطوش زاده پریناتالوژیسته یعنی فلوشیپ طب مادر و جنین. برای درمان ناباروری باید برید پیش فلوشیپ نازایی و IVF

دکتر طرازی دکتر خوبیه، در کنارش چندین دکتر خوب دیگه هم هستن که اکثرشون بالاخره با یکی از چهار تا مرکزی که اسم بردم همکاری میکنن. دکتر طرازی ابن سینا هستن. مطب هم کار میکنن

دکتر علیرضایی، منتظری، انصاری پور، عارفی، ذنوبی، ظفردوست، آل یاسین، آقاحسینی و خیلی دکترهای دیگه هم از دکترهای سرشناس ناباروری اند. یکم تحقیق کنید و با توجه به مشکلی که دارید تصمیم بگیرید.

خیره ایشالله.نگران نباش.دارو هم نداده احتمالا منتظر جوابdfiهست که بیاد یه جا دارو و نظرشو بده.

ایشاالله میگم عصر قصد دارم برم مطبش dfiرو بهش نشون  بدم 

یه نظرت باز ویزیت بدم ؟یا نه ؟

ازمایش خون هم ازش گرفته ۳روز دیگه جوابش میاد 

عصر برم dfiرو بهش نشون بدم یا باید جواب آزمایش خون هم بیاد که باهم ببینه؟

منم دقییییقا همین رو میگم  اما شوهرم گیر داده گفته خوب  جنتی هم بهش گفته شرایطت خوبه که ...

حتما خودت هم برو. شوهرت اطلاعاتش به اندازه تو نیست اشتباه تفسیر میکنه. همه سوالاتت رو از دکتر بپرس. دکتر جنتی خیلی خوش برخورده و میتونی راحت باهاش ارتباط بگیری. 

منو فرستاد دکتر زنان شوهرم تنها رفت داخل ..دکتر واقعا گفته بود خوبه اما شوهرم اصلا نگفته بود باید طب ...

آره آره حالا که اومدی حتما برو پیشش سوالاتو بپرس باز با دو دلی و استرس برنگرد شهرتون 

باید ببینی منظورش از خوب برای طبیعیه برای میکرو برای چیه 

ایشاالله میگم عصر قصد دارم برم مطبش dfiرو بهش نشون  بدم  یه نظرت باز ویزیت بدم ؟یا نه ؟ ...

آزمایش خونش احتمالا فقط عفونیه. ببین فاکتوراش چیه. فکر نکنم مهم باشه

اگه بری مطب احتمالا باید ویزیت بدی. خودش گفت عصر بیارید مطب ببینم؟ اگه قرار باشه منشی ببره نشون بده ویزیت نمیگیرن اما اگه خودتون برید تو و بخواهید مشورت بگیرید احتمالا ویزیت مطب میگیره

حتما خودت هم برو. شوهرت اطلاعاتش به اندازه تو نیست اشتباه تفسیر میکنه. همه سوالاتت رو از دکتر بپرس. ...

عصر برم مطب مجدد ویزیت بدم یا دیگه نمیخواد ؟

اره میخوام خودم باجواب ازمایش برم 

بعداینکه ازش خون گرفتن سه روز دیگه جوابش میاد 

بدون دیدن ازمایش خون براش دارو مینویسه؟