2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
درسته اتفاقا بعد تشکیل جنین ب منم گفتن بلاست میکنیم ولی خودم گفتم طبق دستور جنین شناس که داخل پروند ...

سلام عزیزم خوبی ؟چرا بهت گفتن بلاست بشه ؟منظورشون قبل از فریز بود یا انتقال ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من شوهرم تحت نظر دکتر سجادی بود . واقعا برا ما خوب بود . دکتر زنان هم من با خیلی از دکترای رویان ویز ...

دلارام جون توی لایو دکتر مشایخی گفت وقتایی ک سابقه ی انتقال منفی دارید براتون دو مرحله ای انجام میدیم که شانش بیشتری میده

شما میدونی دومرحله ای از نظر علمی چه تاثیری داره که شانس رو بیشتر میکنه؟ 

توی تمام انتقالات جنین بلاست داشتی؟ 

هر بار چندتا از جنینات رو میزاشتن بلاست بشه؟ و چندتاش بلاست میشد؟

رو حساب اینکه اصفهان هشتا جنین داشتم و هیچ کدوم بلاست نشد، قبل از شروع میکرو دکتر مشایخی یه نامه به دکتر پوپک افتخاری فرستاد ک نظرتون چیه؟ جوابش این بود ک چون قبلا جنیناش بلاست نشده بهتره کلیواژ (۷۲ ساعته) انتقال داده  بشه و یا فریز بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلارام جون توی لایو دکتر مشایخی گفت وقتایی ک سابقه ی انتقال منفی دارید براتون دو مرحله ای انجام میدی ...

عزیزم منم تازه رفتم رویان ۱۲ ساعته راهم تا تهران !واقعا موندم یه روزه برگردم خونه یا بمونم !من خوزستانم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دلارام جون توی لایو دکتر مشایخی گفت وقتایی ک سابقه ی انتقال منفی دارید براتون دو مرحله ای انجام میدی ...

احتمالا بخان برام ایوای انجام بدن !نمیدونم تو ماه چندبار سونو دارم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم خوبی ؟چرا بهت گفتن بلاست بشه ؟منظورشون قبل از فریز بود یا انتقال ؟

سلام عزیزم خداروشکر خوبم

شما خوبی؟

منظورشون قبل از انتقال بود. یعنی دو روزه فریز کنن بعد، قبل از انتقال بزارن برای بلاست

روز دوم که رفتیم جنین شناسی، گفتن داریم دو روزه فریز می کنیم. بعد خودم گفتم داخل پروندم دکترافتخاری دستور داده در مرحله کلیواژ (۷۲ ساعته) فریز یا انتقال داده بشه. منشی جنین شناسی رفت داخل ازمایشگاه و به جنین شناس اطلاع داد. دوتا جنین شناس اومدن بهم گفتن الان فریز میکنیم و بعد درمیاریم میزاریم برای بلاست. که گفتم لطفا طبق دستور داخل پروندم سه روزه فریز کنید.

قبول کردن

ولی گفتن دو روز و سه دوز هیچ تفاوتی نداره ولی بخاطر آرامش شما ه روزه فریز میکنیم.

اینبارم ک رفتم داروهای انتقال رو بگیرم ماماها باهم صحبت میکردن گفتن پس چون داخل پرونده گفتن سه روزه، ما هم براش دستور بلاست نمیدیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم منم تازه رفتم رویان ۱۲ ساعته راهم تا تهران !واقعا موندم یه روزه برگردم خونه یا بمونم !من خوزست ...

آخی عزیزم یکی از دوستای تاپیک هم از خوزستان میاد رویان

۱۲ ساعت واقعا سخته

ما ۵، ۶ ساعته مسیرمون. تو راه خیلی خواب آلود و خسته ایم

بنظرم شما حتما باید استراحت کنید و روز بعد برگردید

آخی عزیزم یکی از دوستای تاپیک هم از خوزستان میاد رویان ۱۲ ساعت واقعا سخته ما ۵، ۶ ساعته مسیرمون. ت ...

اره واقعا خسته میشیم عزیزم ولی بخایم یه روز استراحت کنیم تا بخایم بریم دوباره باید برگردیم واسه سونو بعدی 😂

آخی عزیزم یکی از دوستای تاپیک هم از خوزستان میاد رویان ۱۲ ساعت واقعا سخته ما ۵، ۶ ساعته مسیرمون. ت ...

وای کاش ماهم ۵ یا ۶ساعت رود عالی میشد!

انشالا که نتیجه ببینین و اخرین بارتون باشه

احتمالا بخان برام ایوای انجام بدن !نمیدونم تو ماه چندبار سونو دارم

والا برای آی یو آی اطلاعی ندارم چون خودم برای میکرو میرم

ممکنه تعداد سونوها کمتر باشه

برای میکرو سه چهار روز قبل از عمل، رفتم موندگار شدم

ولی یه آی یو آی کنسلی اصفهان داشتم. چون کیفیت اسپرم بد بود کنسل شد. تعداد سونوهام فکر کنم سه چهار باری بود. فقط لتروزول داشتم

اما رویان خیلی طول میکشه که سیکل رو شروع کنی. تشکیل پرونده و ویزیت و آزمایش دارید

انشالا که نتیجه ببینین و اخرین بارتون باشه

مرسی گلم

ممنون از دعای خوبت

شما هم به سلامت رفت و آمد کنید

انشالله نتیجه ی زحماتتون اینقدر شیرین باشه که سختیارو فراموش کنید.

سلام عزیزم خداروشکر خوبم شما خوبی؟ منظورشون قبل از انتقال بود. یعنی دو روزه فریز کنن بعد، قبل از ا ...

شکر منم بد نیستم عزیزم. نمیدونم چرا این چند وقت خیلی بی قراری میکنم .عجیبه که میخوان بلاست کنن خوب شما که تا حالا انتقالی نداشتی بهتره همون سه روزه انتقال بدن 

منم چند وقت پیش رفتم دکتری که تو شهر خودمون زیر نظرش بودم .گفت که بعد از دوبار ما معمولا نظرمون روی بلاست یا دو مرحله ای هست .من خودم دوست دارم دو مرحله انتقال بدم ولی چون جنین هام کمن نمیدونم دکتر قبول کنه یا ن 

گفت هیسترو و خراش هم انجام بده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت‌‌برم‌دوست‌خوبم عزیزم‌نترس‌..شجاع‌باش..جاشوبدونه‌‌‌ویه‌کوچولو‌پمپ‌سرنگ‌رو عقب‌بکشه‌‌اگه‌خون‌ ...

باشه عزیزم سعی میکنم بدم بهش بزنه. 

عزیزم شما میدونی من چم شده؟ ازدیشب کلی معده ام درد میکنه انگاری گوله شده یه جازیرشکمم هست حالا اون میگم بخاطرسیناله این چی؟ استرس امروز دارم واینکه بعدش خونم چه وضعی میشه چون همسرم بشدت تنبله ومنم حساس روتمیزی😤😤😤😢😢😢

مهربون آمپولای پروژسترون ایرانی ان؟ از یه داروخونهدی معتبر که خارجی داره و امینطور داروخونه رویان پ ...

اره عزیزم ایرانی هستن. خارجیشم هست مگه؟؟ یعنی اینهاتاثیرندارن؟ وای ازدیشب دولاشدم معده ام انگاری یه گوله شده درد میکنه.... 

سلام عزیزم خداروشکر خوبم شما خوبی؟ منظورشون قبل از انتقال بود. یعنی دو روزه فریز کنن بعد، قبل از ا ...

شما قبل میکرو تو رویان با جنین شناس هم مشورت کردین؟

منژورتون‌اینه برای انتقال براتون بلاست میکنن؟اگه اینجوره همون موقع بلاست میشدن بهترنبود؟

یا رب العالمین