2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
عزیزم منم از خوزستان میرفتم تهران. فکر نکنم بتونب یه روزه بری و برگردی .خیلی سخته. حدااقل یه شب رو ب ...

ممنون عزیزم ما ایندفعه با اتوبوس شب حرکت کردیم صبح رسیدیم تا بعدظهر مرکز بودیم دوباره بعدظهر حرکت کردیم واقعا اذیت شدیم ولی ایندفعه با ماشین میریم انشالا استراحت میکنیم چون اونجوری واقعا سخته

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنون گلممم, انشالله بادعاهای خوب شماعزیزانم.  میگم رفتم خونمون روزموبگیرم دیگه؟ دکترگفت مانع ...

والا چی بگم، خیلی سخته در این مورد حرف زدن، ولی دیدی که خیلی دکترها میگن چون دارو دارید بهتره نگیرید،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چی بگم، خیلی سخته در این مورد حرف زدن، ولی دیدی که خیلی دکترها میگن چون دارو دارید بهتره نگیرید ...

خودمم بشدت موندم اماازطرفی خیلی دلم میخواد بگیرم البته دیگه سحری وافطارمقوی بخورم درکناراجیل

خودمم بشدت موندم اماازطرفی خیلی دلم میخواد بگیرم البته دیگه سحری وافطارمقوی بخورم درکناراجیل

راستش منم همش استرس داشتم، خداروشکر سیکلم لانگ شد و فعلا انتقال ندارم، امیدوارم که هر جوری هست نی نی هات زود بچسبن به دلت

راستش منم همش استرس داشتم، خداروشکر سیکلم لانگ شد و فعلا انتقال ندارم، امیدوارم که هر جوری هست نی نی ...

اره راحت شدی تومونده بعدرمضان خیلییی ممنونم ازت قربونت برم لطف داری انشالله میچسبن ومیمونن وروجکا. راستی یادم رفته انومساپارین امپولش یخچالیه؟ 

والا گفت با سیکلت پیش میریم ، ولی فکر کنم حدودا یک ماه دیگه میشه، از عوارض این امپول ها فکر کنم اینه ...

مشخص نمیکنه من تا حالا ۳ بار زدم ولی فقط یکبار ۲ روز عقب افتادم تازه من هر بار یدونه کامل میزدم

واریکوسل فهمیدم تا مجبور نباشن انجام نمیدن مورفو ۲که برای میکرو خوبه تحرکش چنده؟

من ای وای هم انجام ندادم تاحالا تحرک اسمش چیه تو ازمایش؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭