2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
بچه ها من صدای قلب جو جو هارو شنیدم.هر چقدر هم خدا رو شکر کنم کنه.معجزه وجود داره بخدا

وای تمام بدنم لرزید چه هیچ قشنگی خدا رو شکر مبارک باشه مهربونم انشالله بارداری راحت و بدونه استرسی داشته باشی صحیح و سلامت فسقلاتو بغل کنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارچين جون دوشب پيش ديگه از استرس زياد تا  صبح نخوابيدم ديروز صبح به شوهرم گفتم بريم يجايي بير ...

اااااااااای جوووووونم. شکر خدا. ان شاالله تا اخر ب سلامتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم کی گفته خوب نیست .برا میکرو عالیه. ما روز پانکچر بین صفر و یک بود.۹ تا جنین هم برامون تشکیل شد

اره همسر من فک میکنه دکتر برای طبیعی گفته خوبه 

رفته داخل اصلا نپرسیده که طبیعی میکرو دارو کی بیایم باز هیچی نپرسیده 

دکتر گفته خوبه که شوهرمم اومده بسرون 

آها درسته پس علت موفقیت دو مرحله ای اینه چندتا از جنینات رو گذاشتن بلاست بشه و چندتا بلاست شد؟ تعدا ...

من کلا ۵ تا جنین داشتم. یکیش رو دوروزه انتقال دادن. ۴ تا رو گذاشتن بلاست بشه که دوتاش بلاست شد. من همه جنینام گرید بی بودن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم شما کدوم مرکز نتیجه گرفتی؟ دکترت کی بود؟ مشکل از شمابود یا همسرت؟

رویان تهران بودم عزیزم. شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود .یعنی تعداد خیلی کم با تحرک خیلی زیر ده و مورفو بین صفر و یک. تو یه دوره ی یک ساله بعد از عمل واریکوسل هم کلا همه چی صفر شده بود.

خودمم مشکل انعقاد خون داشتم که البته خیلی شدید نبود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزممم خوبی? خوب شداومدی خیلی دلم میخواست بیای قبل انتقالم.  نه امروز روزه نیستم داروداد ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟ 

گلم هییییییییییچ نوع استراحتی نباید داشته باشی همه کار انجام بده روزی 10 دقیقه پیاده روی به لانه گزینی کمک میکنه 

غذا هم عین قبل همه چی بخور جز جگر 

پله هم برو فقط تند تن  نباشه

سلام عزیزدلم ممنونم ازلطف بی دریغت. دوتا سه روزه انتقال دادن. بقول شما انشالله خدابخوادمیمونن.  ...

مهربون جون، جون من تعارف نکنا شما اینجا مهمونی چیزی دلت خواست بگو بپزم بیارم برات. باور کن تعارف نمی کنم. از ته ته دلم میگم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم سخته داغ عزیزدیدن... خداعزیزانت روحفظ کنه.  یه چیزی بگم? نمیدونم توهمه یازیادی ان ...

ان شاالله. افرین همین جوری فک کن. فقط سعی کن نهایت لذتو ببری ازین دوران شیرین. انشاالله تهشم شیرین تر از عسل میشه

اینو دیگه نمیدونم .کلا یه بچه داشت. خودشم تک فرزند بوده. 

بازم خداروشکر بچه داشت. تو فک و فامیل های شوهر من هیچی. یه پسرخالش رفت رویان دوبار میکرو کرد هیچی نشد یه پسر به فرزندی گرفت. یه پسر عموی باباشم هرچی گناهی زنه خودش و به آب و آتیش زد هیچی نشد رفت یه دختر به سرپرستی گرفت تو چهل سالگی. یه پسرخاله ی دیگشم کلا طلاق گرفت بچش نمیشد و یه پسر عموی دیگه ی باباشم کلا بچه نداره از بهزیستی هم نگرفت. ما هم که اوضاعمون اینه اصلا شوهرم هرکاری کردیم به درمان جواب نداده تا الان.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰