2777
2789
عنوان

روانپزشک و قرص اعصاب

1 بازدید | 15 پست

سلام،لطفا اگه میشه کمکم کنید

آقایی هستم ۱۸ ساله که از بچگی خیلی تحت تنش ها و فشار های روانی بودم که این دو،سه سال گذشته بدتر شده

هم آسیب ها و تروماهایی از بچگی دارم هم تو این چندسال گذشته خیلی خیلی روح و روانم هم از طرف خانواده و هم از طرف شریک عاطفیم لطمه خورده.

روانشناس هم چندجلسه رفتم اما حوصله ادامه دادن ندارم.

دوستان ممنون میشم اولا اگر تجربه ای نزدیک به مشکل من و مراجعه به روانپزشک و مصرف قرص اعصاب یا برای خودتون یا برای نزدیکانتون هست رو باهام درمیون بزارید و دوما آیا اصلا پیشنهاد میکنید که تو این سن دنبال این نوع درمان برم؟

ممنون از همه تون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این سن دنبال درمان نری تو پنجاه سالگی تبدیل میشی به ی روانی ب تمام معنا که خودتو هم بکشی درست بشو نیستی پس پیگیر باش و روند درمانتو پیش ببر یعنی چی که حوصله ادامه دادن ندارم؟

دنبال درمان رفتن ربطی به سن نداره

من‌نمیدونم مشکلت چیه یا اصلا به دارو نیاز داری یا نه 

یا حتی چه دارویی نیاز داری، چون همه‌ی داروها که وابستگی و کرختی نمیارن 

من بهت پیشنهاد میکنم پیش یه روانپزشک خوب بری اما در کنارش حتما حتما یه روانشناس خوب پیدا کن درمان بگیر

سلام اقای عزیز

روانپزشک برای شما دارو مینویسه ،اولین نکته مراجعه به روانپزشک  ماهر و با سواد هست 

دوست عزیز ،جلسات مشاوره و تراپی باید ادامه داشته باشه ؛به این خاطر که دارو نمیتونه تروما های شما از گذشته رو درمان کنه صرفا به شما کمک میکنه درد رو اروم کنید 

اما زخم همچنان به قوت قبل باقی هست 

زخم روحی چند وجهی هست…

این زخم باید با کمک دارو و روانشناس درمان بشه 

امیدوارم منظورمو واضح رسونده باشم 

سلام اقای عزیزروانپزشک برای شما دارو مینویسه ،اولین نکته مراجعه به روانپزشک ماهر و با سواد هست دوست ...

من زیاد با شما اختلاف سنی ندارم 

و دارم هم درمان دارویی انجام میدم هم  در وعده های. مشخص بهروانشناس مراجعه میکنم 

فقط اگر بتونم پیشنهادی داشته باشم اینکه که اول به روانشناس مراجعه کنید (روانشناس ماهر)

و بعد از اون با مشورت روانشناس دارویی شروع کنید 

من صرفا تجربه خودمو گفتم 

از اول تو دعوا و اعصاب خوردی و ترس بزرگ شدم

ببینید ما متاسفانه متاسفانه انتخاب نمیکنیم تو چه محیطی شروع به حیات میکنیم 

اما کمترین حق انتخابی که داریم اینه که بعد از یه سنی میتونیم خودمون والد خوبی برای خودمون باشیم 

ببینید ما متاسفانه متاسفانه انتخاب نمیکنیم تو چه محیطی شروع به حیات میکنیم اما کمترین حق انتخابی که ...

چیزی که آزارم میده اینه که من دخالتی توی این حالم ندارم،یعنی من مسبب به وجود اومدن این حالم نیستم اما بیشترین ضربه رو دارم میخورم و روز به روز بدتر میشم

[QUOTE=361923146]چیزی که آزارم میده اینه که من دخالتی توی این حالم ندارم،یعنی من مسبب به وجود اومدن این حالم نیستم ام ...[/QUOTE

درک میکنم چی میگید 

خیلی سخته که کسی که به ما اسیب میزنه کمترین مسئولییتی در قبال این اسیب قبول نمیکنه!

ا

ولی ناامید نشید

کلید رهایی رو اگر ندارید اشکالی  نداره….. 

کلید خودتون رو بسازید و از این اتاق تاریک خودتونو ازاد کنید🙃 

همینکه میدونید نیاز به کمک دارید یعنی شما قوی هستید 

درخواست کمک نشانه ای از خوداگاهی هست به نظرم 

حتمی مشاور حاذقی رو‌پیدا کنید و درمان رو مصرانه ادامه بدید